Közpénzből fizetett migránsokból épített focicsapatot Orbán

2023. július 28. 11:57

Százmilliárdokat költött a Fradira a magyarok pénzéből és ez sem elég neki.

2023. július 28. 11:57
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Orbán nem adja fel.

Közpénzből fizetett migránsokból épített focicsapatot a nép csapatából, a Fradiból, amit nemrég szorgalmas feröeri villanyszerelők vertek ki a BL-ből és ebből milyen következtetésre jutott Orbán? Kell még pár olyan csapat, mint a Fradi. 

»A magyar futball nem a szórakoztatóipar része, ez komolyabb dolog ennél – az életünk. Mi a magyar gyerekeket akarjuk látni a pályán, ha ezt feladjuk, akkor az egész magyar futballnak nincs értelme« – mondta a miniszterelnök.

Orbán szerint a közoktatás(tehát a magyar gyermekek jövője), a közgyógyellátás(a magyarok egészsége), a közösségi közlekedés(a magyarok utazása), a MÁV, a szociális ellátás(a magyarok létbiztonsága), a szabadságjogok(a magyarok jogbiztonsága), etc, etc, az nem az életünk, hiszen arra nem költ a magyar emberek pénzéből. A focira viszont igen. 

Százmilliárdokat költött Orbán a Fradira a magyarok pénzéből és ez sem elég neki. Újabb csapatokat akar kitömni a köz pénzéből és a NER nem fog neki ellentmondani, így tuti, hogy hamarosan pár csapat megkapja ugyanazt a kiváltságot, azt a hihetetlen közpénzáradatot, mint a Fradi.

Közben meg te és a gyermeked, a szüleid, nagyszüleid egyre rosszabbul élnek, egyre kilátástalanabb az életük, a gyermeked külföldre menekül és te támogatni fogod benne, mert azt akarod, hogy rendes élete legyen, ami itt nem lehetséges, miközben a fizetésed feléért hoznak be migránsokat dolgozni, hogy leverjék a te fizetésedet.

Meddig tűröd még, hogy megalázzanak?”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2023. augusztus 01. 11:14
Hát az a baj, Kedves Attila, hogy Te is beálltál a segghülye demagógok gyülekezetébe új politikai karriert építeni magadnak - pedig Te még a normálisabbja közé tartoztál korábban.
zakar zoltán béla
2023. július 30. 11:33
Bikinicsunj az egyik ős buta.
tapir32
2023. július 29. 23:33
Az intellektuális hiányosságok és a külföldi finanszírozás miatt képtelen a koherens politikai narratíva kialakítására a baloldal – vélekedett Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.
powerage
2023. július 29. 22:28
"Százmilliárdokat költött Orbán a Fradira a magyarok pénzéből" Ez így elég gyenge, próbáld meg kicsit erőteljesebbre venni. Pl: "Száztrilliárdokat költött Orbán a Fradira a magyarok pénzéből. Még Hitler sem költött ennyit az 1936-os olimpiára! Göbbels! Mengele!" Mesterházy legnagyobb tragédiája, hogy leszerelték a telefonfülkéket, így már egyre kevesebb helyszín van, ahol meg tudja tartani mozgalmának tömegtüntetéseit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!