Kormányülés: célkeresztben az infláció

2023. július 26. 12:43

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével szerdán is megtartották a kormányülést a Karmelita kolostorban.

2023. július 26. 12:43

A miniszterelnök vezetésével megtartott kormányülésen Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnök tájékoztatása szerint áttekintették az ukrajnai háború legfrissebb fejleményeit, a béke és a tűzszünet érdekében a közeljövőben teendő diplomáciai lépéseket. Elhangzott:

a gazdaság terén jelenleg az infláció letörése a legfontosabb feladat,

ennek érdekében a kormány hatásos intézkedésekről döntött például a boltok kötelező akciózásáról és az online árfigyelő rendszer bevezetéséről.

A kormányülésen megvizsgálták az infláció elleni harc eddigi eredményeit, és megvizsgálták, milyen további lépéseket kell tenni az egyszámjegyű infláció mielőbbi elérése érdekében – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2023. július 26. 17:14
csak aztán az infláció a célkeresztben visszalőtt...
Pelso j.
2023. július 26. 17:13
luxusbatar@ Felőlem arra szavazol, akire akarsz. A fidesz melletti érvelésed meg amolyan polgári érték, ugyebár.
KBA98
2023. július 26. 16:17
Orbán Viktor lehet, hogy neked nem tetszik, de mi teszünk rátok. Javaslom, hogy tanulj meg angolul és olvass el mindent, amit az "elszigetelt" miniszterelnökről írnak! A ti piás Feritek és Kláritok SOHA többé nem juthat hatalomhoz ebben az országban. Menj velük!
luxusbatar
2023. július 26. 15:51
Pelso j.: És erre még ráteszek egy lapáttal, figyelj: orbán nem tud annyit lopni, nem tud akkora inflációt gerjeszteni, nem tud annyit, hazudni, hogy én valaha is a mostani ellenzékre szavazzak. Érted? És tudod mi legszebb ebben? Hogy erről nem orbán tehet. Hanem a moslék, aminek az alján te is lubickolsz. Proli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!