Kiakadt Baranyi Krisztina a pad miatt – „Fiúk, legyetek bátorak”

2023. július 11. 13:36

Érzékenyen érinti a pad-saga a polgármestert.

2023. július 11. 13:36

Nem nyugszanak az indulatok a ferencvárosi LMBTQ-pad körül. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a múlt hét csütörtökön a Tompa utca 17. előtt a Ferencvárosi Önkormányzat az Amnesty Internationallel karöltve átadott egy szivárványszínűre festett padot. Erre akcióba lendültek a ferencvárosi ultrák, akik péntek éjjel zöld-fehér színűre festették át az ülőalkalmatosságot. A viszontválaszra sem kellett sokat várni, az Amnesty aktivistái visszafestették szivárványszínűre, és rongálás miatt feljelentést is tettek. 

Azonban itt még nem ért véget a mizéria, az Ultra-info kedd délelőtti Facebook-bejegyzése szerint a ferencvárosi ultrák másodszor is akcióba léptek, és újból zöld-fehér színűre festették a padot. 

„Fiúk, legyetek bátorak!”

Erre reagált Baranyi Krisztina, a kerület ellenzéki polgármestere Facebook-oldalán. A kerületvezető úgy fogalmazott, hogy ez egy „neverending story”. Majd azzal folytatta 

„az erős árja hadtest (2 ember) még a pizsi fellövése előtt pingáltak egyet. ”

„Csuklyával, maszkban Fiúk, legyetek bátorak, amikor »az elveitek miatt« tönkreteszitek más munkáját” – zárta a bejegyzést a polgármester.

A vonatkozó Facebook-posztot alább tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. július 12. 17:56
Krisztina, legyen nőbb!
Tisza009
2023. július 12. 10:01
Lányok, legyetek szépebbek.
Ergit
2023. július 12. 08:12
Már írtam, ez a nő utálja az embereket, azért van benne nyakig a provokációban! De dolgozni azt ez sem szeret!
Ergit
2023. július 12. 08:10
Ez a nő, hol született, hogy nem tud magyarul????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!