Kábeldarabbal és vascsővel akart elintézni egy gépjárműeladást két férfi (videó)

2023. július 03. 11:16

A végén a rendőrök szóltak közbe a tranzakcióba.

2023. július 03. 11:16
null

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség közleményében ír az esetről, tavaly októberben Győrben az idősebb férfi értékesített egy autót a sértett részére 100 000 forintért. A sértett a vételárból 45.000 forintot még aznap kifizetett, majd 4 nap múlva újabb 80.000 forintot adott át az idősebb férfinak. Az összeg az átíratási költségekre figyelemmel emelkedett meg. Ekkor az idősebb férfi és a sértett abban állapodott meg, hogy a férfi másnap viszi el a sértettnek a kitöltött adásvételi szerződést.

Másnap az idősebb férfi valóban megjelent a sértettnél, azonban adásvételi szerződést nem hozott, ugyanakkor újabb összeget kezdett követelni tőle. Ekkor hangos szóváltásba keveredtek egymással, melyen felindulva az elkövető elhajtott a helyszínről azzal, hogy „mindjárt jövök”. Néhány perc elteltével a férfi a fiával és három másik személlyel tért vissza a helyszínre.

Az idősebb férfi és fia egy kábeldarabbal és egy vascsővel támadtak a sértettre,

őt testszerte többször megütötték, valamint követeléseket fogalmaztak meg feléje. A sértett a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el. A bántalmazásnak az utcára érkező, valamint az ott tartózkodó személyek vetettek véget.

Az ügyészség a büntetett előéletű apát és fiát önbíráskodás bűntettének kísérletével és könnyű testi sértés vétségével vádolja. A büntetési tétel hét évig terjedő szabadságvesztés.

Az esetről videó is készült, ide kattintva tekintheti meg.

Nyitókép: Képernyőfotó, ugyeszseg.hu

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2023. július 03. 13:59
A NOGO-zónák egyre gyűlnek Orbán uralkodásának 18. évében, mint az Orbán családban az állami milliárdok.
radír
2023. július 03. 13:41
A csillagász professzorok összevesztek a sötét anyag létezésnek marematikai bizonyítás. Van ilyen !
Parm
2023. július 03. 13:21
100 000 forintos autó... Milyen autó kerül ma ennyibe? :)))
teljesenertelmetlen
2023. július 03. 13:11
Tippelhetek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!