Érzékenyítés padfestés közben

2023. július 11. 10:50

Az LMBTQ és genderpropaganda egyre agresszívabban hatja át életünket.

2023. július 11. 10:50
BARANYI Krisztina; Pikó András
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Azok, akiknek valóban emberhez méltó gondjaik vannak, első ránézésre irigyelni fogják az én problémáimat. De csak első látásra tűnök majd piszlicsáré dolgokat felnagyító felelőtlennek. Mert ismét a békafőzés módszertanáról lesz szó, amit, ugye, hideg vízben kezdünk el, szép lassan forralva. Amikor ezt írom, festenem kellene. Fiam pár hete lecsiszolta húszéves kerti bútorainkat, és a nagyobb padot le is kente a felesége, ami most úgy pompázik hálatelt csillogással, mintha új lenne. 

Az asztalt már nekem kellene megajándékoznom a kártevők ellen is védő bevonattal, de teljesen elbizonytalanodtam a Ferencvárosban elhelyezett szivárványos pad miatt. Mi, ugye, meglehetősen ókonzervatív, már-már homofób módon szép sötétbarna lazúrt választottunk. Erre most kiderül, hogy már megint hátrafelé nyilazó, bőgatyás, árvalányhajas mucsai bunkó vagyok, aki még a padok színének szimbolikáját sem érti. Mint az Amnesty International nevű bajkeverő társaság szíves közléséből megtudtam, a szivárványos színezet jelenti egy pad esetében azt, hogy mindenkinek van helye az ülőkén. Sőt a szeretet mindig legyőzi a gyűlöletet.

Ezt is ajánljuk a témában

Milyen gyűlöletet? Majd elfelejtettem, hogy a szivárványos giccs nem tetszett mindenkinek a IX. kerületben. Állítólag ferencvárosi ultrák sebtiben zöld-fehérre festették át, és megüzenték a rendkívül haladó gondolkodású, modern műveltségű, a színszimbolikát értő és napi szinten gyakorló polgármester asszonynak, hogy ez a város nem az a város. Ferencváros. Lassan Baranyi és a többi libernyák is megtanulhatná. Foglaljuk össze ezen a ponton a történet meglehetősen összetett képi világát előbb progresszív megközelítésben.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. július 12. 11:16
Ha úgy alakul(na) a politikai helyzet, akkor te lelkesen és önként fogod festeni a szivárványos padot is. Az mszmp-ben kiváló iskolátok volt a kaméleon magatartás elsajátítására. Idióta "főnökeid" nem veszik tudomásul vagy merik tudomásul venni a valóságot? A szapora nyelvmozdulatokkal végzett seggnyalás követelmény soraitokban? Azt pedig politikai vakságban szenvedő vezetőitek nem látják, hogy ezzel te és a hozzád hasonlóak hozzák vissza haramia böszmét a hatalomba?
connorj
2023. július 12. 01:41
ÖSSZEGZÉS: A PAD 35 százalékát PIROS-FEHÉR-ZÖLDRE KELL FESTENI. A TÖBBI MARADHAT PIROS-SÁRGA-KÉK.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 11. 20:56
Kapuvári buzibár. A magyarok buzipadot festegetnek miközben kihalnak. Egy muszlim család el sem férne rajta. 12 testvér. A fiúknak négy nejük van. Mindegyiktől 5-6 gyerek. A nők meg sem állnak a szülésben és versenyeznek ki esik többször teherbe mert addig ő a kedvenc nej. Addig a magyarok buzipadot festegetnek. 2050-re 5 millióan lesznek. 7 millióból 2 kivándorol és külföldi lesz. 2010-re kihal az utolsó magyar. Majd a buzipadon elégetjük.
dryanwolf
2023. július 11. 19:11
Erre most kiderül... ------- "A lányok már bizonyítottak..." (OG & tsai)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!