Dénes Ferenc a Fradi kieséséről: Ez szégyen

2023. július 20. 18:42

A sportközgazdász szerint azonban jó jelek is mutatkoznak a magyar labdarúgásban.

2023. július 20. 18:42

„Olvasom a híreket, és mindenki keresi a szavakat. Talán a »blamával« találta meg a média azt a szót, ami a legkevésbé ártalmas. Én azt gondolom, hogy ez szégyen” – mondta el a véleményét a Ferencvárosról Dénes Ferenc sportközgazdász az InfoRádióban.

Dénes Ferenc szerint az elmúlt években volt arra elképzelés, miként válhat az FTC a közvetett állami támogatásokból valódi üzleti alapon működő klub. A sportközgazdász ehhez hozzátette, hogy

a Bajnokok Ligájában „egy csendes szereplés” is tízmilliárd forint körüli bevételt jelentett volna a klub számára. 

Dénes Ferenc ettől függetlenül jó hírként értékeli, hogy két magyar játékosunk is a Premier Leauge-be szerződött, előbb Szoboszlai Dominik, most pedig Kerkez Milos is.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Czeglédy Csaba

Facebook

Idézőjel

Utálom a Fradit.

Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2023. július 20. 18:55
A szégyen az, ahogy a NER kezeli a Ferencvárost, a magyar Afrika-válogatottat, meg a többi gázos ügyet egy narancskomisszárral. De nyilván öntsünk beléjük még 100-200 milliárdot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!