Besz*rt, bekokainozott, berúgott miniszterelnöke van az országnak – elszabadultak az indulatok a Kötöttfogásban

2023. július 15. 20:34

Pulai András szerint Magyarország szuverenitását a kormány egy tál ezüstért elosztogatja.

2023. július 15. 20:34

A Magyar Hang Kötöttfogás című műsorának legújabb részében Csintalan Sándor, Dévényi István, Balogh Gábor és Pulai András fejtették meg a világot terhelő politikai eseményeket. Igencsak eklektikusra sikerült összehozni az adást, ugyanis a műsorban többek között szóba került Svédország NATO csatlakozásának kérdése, a Libri és a könyvfóliázás körül kialakult anomáliák, valamint szó esett az akkumulátorgyárakról és a balatoni árakról is. 

Pulai András szerint a svédek NATO-csatlakozásának ügyét a magyar kormány nem másra, mint zsarolásra használta.

A baloldali elemző szerint az figyelemre méltó, hogy a „török vezetés elfelejtett a magyar vezetésnek szólni arról, hogy most fogunk fordulni srácok”. Pulay szerint az orosz ügy kapcsán is többször előfordult már ilyen, úgy látja, hogy Oroszországgal együtt ment Magyarország, és az elemző szerint a Kreml honlapjáról kellett megtudnunk, hogy mi a döntés.  „Így működik a magyar kormány” – fogalmazott Pulai. Az elemző szerint Magyarország szuverenitását a kormány egy tál ezüstért elosztogatja.

Csintalan Sándor is megszólalt az témában, elmondta, hogy az orosz érdek diktál a magyar külpolitikában. „Szuverenitás ide, szuverenitás oda, ha Lukasenka szuverenitása és egy uniós tagállam szuverenitása között kell választani, akkor

ne legyen kétségünk,  Orbánnak a Lukasenka szuverenitása sokkal biztonságosabb hosszú távon, mint bármilyen más szuverenitás” 

– fogalmazott. „Ennek az embernek az arcán van a rémület” – mondta Orbánról Csintalan, majd hozzátette, hogy akinek „a Hadházy-Orbán diskurzusban az tűnt fel, hogy ő rókázott, és nem az, hogy eszementen beszart, vagy bekokainozott, vagy berúgott miniszterelnöke van az országnak, az nem érti, hogy itt mi történik”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

A felvétel az alábbiakban tekinthető meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Color
2023. augusztus 12. 21:40
Pulainál ez hatványozottan igaz; kommunista apád után te sem lettél demokratikus szalonna!
nyugalom
2023. július 27. 11:33
Pulai es tarsai! Lapozzunk!
Palatin
2023. július 17. 21:42
Csintalan te hülyébb vagy mint Bartus, pedige eddig azt hittem, ö a csúcs. Lepipáltad öreg. Az különösen röhelyes, hogy a szexualitásoddal próbálsz hencegni. Te, akire, ha egy egy nö ránéz, röhögögörcsöt kap. Lerínak rólad a prosztataproblémáid. Lehet, hogy a WC-ben alszol, hogy éjszaka ne keljen rohangálnod. Te egy roncs vagy kisöreg, nemcsak politikailag, szexuálisan is. Ezek a Csintalan-féle leaszfaltozott agyú duzzogó, rinyáló, beképzelt, gyurcsányista lumpen-elit-figurák azt gondolják, hogy ök mindjárt a haladó, modern, jövöbe látó, felvilágosult nyugágy-forradalmárok lesznek, amint Orbánt szidják, a magyarokat hülyének nézik és mindent letagadnak, ami a magyaroknak egy kis tartást adhatna. Ezek a fajta utálkozó, halálmadárkodó, acsarkodó, sötétben hazájuk ellen szervezkedö, jellemtelen figurák, mindig abban sántikálnak, hogy a magyarok vagyonát, lelkét, gondolkodását, identitásukat ellopják, meghamisítsák, megnyomorítsák, tönkretegyék. Szégyeld magad Sanyi, anyád letegadna.
Palatin
2023. július 17. 21:41
Egész Európában nincs ilyen aljas, szélsöbal, belsö ellenség, mint a hazaáruló gyurcsányista ellentábor Magyarországon. Tele vagyunk árulókkal. A moszkoviták leszármazottai a mai brüsszeliták. Más országokban az ellenzék is az ország érdekeiért dolgozik, Magyarországon a gyurcsányisták mindent megtesznek a magyar érdekek ellen. Gyurcsány a kormányt és vele a magyarokat az ellenségének tartja. A gyurcsányista ellenzék állandó támadásai, rágalmai, hazugságai nemcsak óriási gazdasági károkat okoznak az országnak, hanem RONTJÁK A KÖZHANGULATOT, FOKOZZÁK AZ ORSZÁGBAN AZ EMBEREK ÁLTALÁNOS BELSÖ NYUGTALANSÁGÁT ÉS EZZEL AZ AGRESSZÍV POTENCIÁLT IS. A DK ORSZÁGOS STRESSZ-ÁLLAPOTOT IDÉZ ELÖ. A DK egy felforgató szervezet. A társadalmat meg kell védeni az ideológiai kártevöktöl, zavarkeltöktöl is. Gyurcsány egy fertözö góc, aki a gonoszság vírusait még korszakhatárokon is képes átcsempészni. Ez az ember egy idegen test a magyar társadalomban, olyan mint egy lenyelt méregkapszula.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!