Becsekkolt egy „Űrdongó” Szigetszentmiklósra, százezres bírságot kapott (VIDEÓ)

2023. július 02. 08:08

A sofőrt megbírságolták és öt hónapra eltiltották a vezetéstől.

2023. július 02. 08:08
null

Öt hónapra eltiltottak a vezetéstől egy 22 éves autóst, aki egy kihalt szigetszentmiklósi körforgalomban driftelt Camarojával – számolt be a vezess.hu.

A rendőrség szerint

és versenypályának nézte a körforgalmat.

A szigetszentmiklósi rendőrök az akció miatt közlekedési szabálysértés jogcímen 100 ezer forintos bírsággal sújtották és öt hónapra eltiltották a vezetéstől a sofőrt – írta a lap.

Űrdongó egy kitalált autobot-szereplő (emberszerű robot, amely hétköznapi autóvá is képes átalakulni) a Transformers-filmekben. A cikkünk címében szereplő utalás alapját az adja, hogy a Szigetszentmiklóson megjelent Camaro épp olyan színű és típusú, mint a filmekben Űrdongó karaktere által megszemélyesített jármű.

egy kitalált autobot-szereplő (emberszerű robot, amely hétköznapi autóvá is képes átalakulni) a Transformers-filmekben. A cikkünk címében szereplő utalás alapját az adja, hogy a Szigetszentmiklóson megjelent Camaro épp olyan színű és típusú, mint a filmekben Űrdongó karaktere által megszemélyesített jármű.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2023. július 02. 22:21
Ez most miért hír, és miért van róla cikk a mandineren?
Silences
2023. július 02. 22:01
Ez Drift a cikkíró szerint.. ez egy amatőr kövérgázas körbeautózás... Bp.-en a hídon kellene emberkedni fakabátoknak.. meg az M1-M7-esen és nem azzal aki 140-et mer menni, hanem azzal aki 110-el éa közbe a pofájába a telefon..
Niki1987.
2023. július 02. 19:34
Űrdongó nem robot...
kronosz85
2023. július 02. 11:46
Ez a dolog, hogy utánozzák felnőtt, elvileg épeszű emberek azt, amit egy szirszar filmekben látnak, egyszerűen kiborító és elképesztő. Értem én, hogy kiterjesztett gyerekkor meg minden, de nem túlzás? A Szex és Ney York, Jóbarátok meg a Halálos Iramban csak egy film(sorozat), nagyon gáz utánozni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!