Az Árnyékkormány bebizonyította, hogy felkészült a kormányzásra

2023. július 07. 20:02

És arra, hogy visszaadja a reményt a magyarok elfeledett millióinak.

2023. július 07. 20:02
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Facebook

„Ilyen volt a DK elmúlt egy éve! Ősszel fontos mérföldkőhöz érkezett a DK: Dobrev Klára megalakította az Árnyékkormányt! A vezetésével az Árnyékkormány bebizonyította, hogy felkészült a kormányzásra, és arra, hogy visszaadja a reményt a magyarok elfeledett millióinak. Azóta számos javaslatot dolgoztunk ki, mind egy céllal: hogy megmutassuk, kormányváltás után képesek lennénk letörni az orbáni inflációt, kivezetni Magyarországot a megélhetési válságból, és elhozni az európai Magyarországot. A munkát folytatjuk, tarts velünk továbbra is!”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. július 09. 06:37
Az ú.n. "árenyék(szék)kormány" egyetlen egy dolgot "bizonyitott be"..úgymond. AZT, HOGY AZ ÉGVILÁGON SEMMIRE DE SEM-MI-RE(!!!) NEM(!!!) ALKALMAS. (talán az üres demagóg fecsegésre-locsogtásra-mellébeszélésre és FŐKÉNT: GYŰLÖLET SZITÁSÁRA...esetleg)
kovsa
2023. július 08. 20:30
Tisztelt Újságtulajdonos, mint az ukrajnai magyarok, mi is csak annyit kérünk, hogy a hajdan volt jogainkat adják vissza. Gondolok itt, na nem a nyelvhasználatra, hanem a régi posztok gyors visszanézhetőségére, névre kattintással. Előre is köszönöm gyors intézkedését: Kov Sa
kovsa
2023. július 08. 20:24
"és elhozni az európai Magyarországot." - Értsd, woke, LMBTQWTF+++, illegális-bevándorló gettók, nogo zónák Butapesten és a nagyobb városokban. Számukra, pontosabban a megbízóik számára, ez jelenti az európaiságot. Ja, és a fehér, keresztény, heteroszexuálisok irtását tűzzel-vassal.
tailor
2023. július 08. 19:44
kézzel , lábbal ......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!