Az Amnesty International akcióba lendült: visszafestették a szivárványos padot

2023. július 09. 23:12

A ferencvárosiak újra szivárványon ülhetnek.

2023. július 09. 23:12

Az Amnesty International vasárnap késő este örvendezve jelentette be Facebook-oldalán, hogy sikerült betartaniuk az ígéretüket, és visszafestették szivárványosra a Tompa utcai padot. 

„Megígértük és újrafestettük nektek és mindenkinek, aki velünk együtt egy nyitott, szabad és boldog országban akar élni” – írják, és arra kérik követőiket, vigyázzanak a padra.

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a Ferencváros ultra szurkolói zöld-fehérre festették azt a szivárványszínű LMBTQ padot, amelyet a Pride hónap alkalmából festett le tíz óra alatt az Amnesty International. Úgy látszik, a padért folytatott harc még nem ért véget, az Amnesty vasárnap késő este ismét ecsetet ragadott, és nekiesett az ülőalkalmatosságnak. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook/ Amnesty International

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2023. július 12. 06:54
AI nyugat és soros gyurkahurka zsaroló terrorszervezete, be kellene tiltani!!!!!
Almassy
2023. július 11. 07:27
Kié az a pad?! Baranyié, az Amnesty NGO-é?! Kinek a területén áll?! Baranyién, az Amnesty NGO-én?! A helyi lakosokat megkérdezték, hogy akarnak-e gender-padot?! A natúr lakkozott padon szédülnek a buzik?!
Hill
2023. július 10. 23:11
Majd kapnak két sallert, azt festegethetnek
Pragmatikus
2023. július 10. 19:34
Hajrá, fiúk. Tudjátok mi a dolgotok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!