Újított a rendőrség: ez a traffipax mindkét irányt látja

2023. június 23. 14:10

Elárulták azt is, mi indokolja az új eszköz bevezetését.

2023. június 23. 14:10
null

A gyorshajtók kiszűrése érdekében Baranya vármegyében első alkalommal Újpetrén került kihelyezésre egy új sebességmérő eszköz, a trafibox. A kétirányú, fix sebességmérő berendezést 2023. június 22-én adták át. Az eszköz mostantól a település főutcáján üzemel majd – írta a police.hu.

Az ünnepélyes átadón Kósa Anett rendőr őrnagy, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának megbízott vezetője közölte, hogy miért erre a helyszínre esett a választás. Elárulta, hogy a helyi adottságok és

a baleseti statisztikai adatok figyelembevételével történt a döntés meghozatala.

Az eseményen részt vett jelenlétével Kraft Ferenc, Újpetre polgármestere is.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FRIK
2023. június 26. 07:20
"Az eseményen részt vett jelenlétével..." Részt vett jelenlétével? Ezt a Mandinert ugye nem magyarok írják? Szemét orosz propaganda ez is.
Igazszó
2023. június 24. 11:52
Pénzbehajtó szemkilövő büdös geci cigányőrök.
Coupdetat
2023. június 24. 07:20
Átadnak egy traffipaxot ... bár átadtak ezek már tetőszerkezetet, Wc-t, meg a Várbazárt is vagy 5-ször. ... és mindkét irányban mér ? ... eddig azt hittem, h ez alap. :(((((((( ---------------------------------------------------------------------------- "Magyarországon nyiltan korrupt rendszer van – jelentette ki Katarina Barley. Az Európai Parlament alelnöke szerint „pimasz” kérés a kormány részéről, hogy több milliárd dolláros segítséget nyújtson az EU au orosz olajembargóért cserébe. " "Épp ebben a hónapban láthattuk, hogy a teljes autópálya-rendszer bővítése és fejlesztése ismét Orbán legjobb iskolai barátjára, Mészaros úrra hárult, aki vízvezeték-szerelő (sic!) és ma Magyarország leggazdagabb embere – fogalmazott. Hozzátette, hogy ez egy 14,4 milliárd eurós volumenű beruházás, a pályázat 35 évre szól, „tehát tényleg nyíltan korrupt rendszerről van szó, ezt Magyarországon mindenki tudja, és az EU-ban is mindenki tudja”. Pimasznak tartom, hogy még 15–18 milliárd eurót akarnak most, hogy mindenki tudja, hová megy a pénz, és ki nyeri a pályázatokat"
Zuzmorc
2023. június 23. 18:48
Hála Istennek, innen sem maradtál ki, te mocskos szar geci állat. Csak azt nem értem, hogy nem tudtál anyádba megdögleni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!