Tordai Bence a délutáni státusztörvény szavazásról: Tartani fogjuk a frontokat

2023. június 16. 12:01

Az ellenzéki politikus saját szülői tapasztalatait megosztva szeretne hatni a kormányra.

2023. június 16. 12:01
null

Tordai Bence, a Párbeszéd – Zöldek országgyűlési képviselője a Blikknek nyilatkozott a parlamentben azzal kapcsolatban, hogy terveznek-e tiltakozni a délutáni szavazáson a státusztörvénnyel kapcsolatban.

A politikus elárulta, hogy van egy összellenzéki egyeztetési folyamat és kapcsolatban állnak a kinti tüntetőkkel is. Hozzátette, míg a tüntetők házon kívül, ők házon belül próbálnak „minden követ megmozgatni”.  Megerősítette, hogy ő maga is fel fog szólalni a törvény ellen, és elsősorban

saját szülői tapasztalataival fog majd érvelni.

Arra a kérdésre, hogy ha párhuzamosan zajlik majd az ülés és a Kossuth téri tüntetés, melyiken fognak részt venni az ellenzéki képviselők, azt válaszolta:

„Mindig lesz bent valaki a teremben. Tartjuk a frontokat.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2023. június 16. 18:37
Magyar gazdaság kerékkötői , fronton akarod magad érezni menj ukrán lövészárokba.
Krupp Skya
2023. június 16. 18:31
Majmóci milyen frontot akarsz te tartani? Inkább egy banánt tartsanak neked. Rólad jutott eszembe, hogy vagy 50 évvel ezelőtt az állatkertbe voltunk és a majom ház előtt egy házaspár figyelte a majmot, aki épen pisilt. A majom befejezte majd megrázta a fütyköst. A hölgy odaszólt a férjének nézd apa pont úgy rázza mint ahogy te szoktad pisilés után.
KBA98
2023. június 16. 16:12
ezt a szemetet miért nem tartóztatják már le?
Zsolt75
2023. június 16. 16:06
Miért választottad a gázfűtést a megújulók helyett? Műzöld pojáca.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!