Lázár János: Márki-Zay Péter árt a közösségnek, ha továbbra is a politikában marad

2023. június 15. 17:07

Egy vesztes és egy bukott ember csak vesztessé és bukottá tud tenni egy várost – mondta a fideszes politikus.

2023. június 15. 17:07
null

Lázár János építési és közlekedési miniszter szerint Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester árt a közösségnek, ha továbbra is a politikában marad; Márki-Zay Péter „idegen érdekeket szolgál”.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő fideszes politikus csütörtökön a Rádió 7 Közös nevező című műsorában a korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt

Márki-Zay Péter azon bejelentését, hogy újra indulni akar a polgármesteri posztért.

Lázár János úgy fogalmazott, bízott abban, hogy ha valaki akkorát bukik az ország első számú vezetői pozíciójáért folytatott küzdelemben, mint Márki-Zay Péter, akkor saját magától rájön arra: árt a közösségnek, ha továbbra is a politikában marad.

„Azt gondoltam, hogy talán marad benne annyi józan ész, hogy félreáll és hagyja boldogulni a városát, és eltűnik a politika és a közélet színpadáról, merthogy a választók ezt a parancsot adták neki 2022-ben” – fogalmazott a miniszter.

Ha valaki egyszer az országos politikában elbukik és veszít, arra nagy hiba lenne rábízni Hódmezővásárhelyt.

Mindegy, hogy melyik párthoz tartozik, „egy vesztes és egy bukott ember csak vesztessé és bukottá tud tenni egy várost” – hangsúlyozta a fideszes politikus.

(MTI)

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 16. 17:54
Mocsadék pártállamban élünk újra.
nyugalom
2023. június 16. 11:36
Ez a kupac ügynök, ezert küldték haza! Idegen érdekeket szolgal, csak hülye! Amish szektasok, fizetettek! Az asszony meg mindig mellette arulja a varost?
EX_Terminator
2023. június 16. 00:34
Ti a szemeimben csak kiirtandó férgek vagytok azok után amit műveltetek, és akármit is csináljatok? Akként is lesztek kezelve.
keltafan
2023. június 15. 22:47
„Ha a hódmezővásárhelyiek megválasztják Márki-Zay Pétert polgármesternek, ami persze szívük joga, és van persze lehetőségük erre, akkor a kormánytól semmiféle támogatásra és együttműködésre nem számíthatnak” – mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter a Rádió 7 Közös nevező c. műsorának csütörtöki adásában, amit az MTI is szemlézett. Kár, hogy ez a hírből kimaradt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!