Rendkívüli: távozik a népszerű műsorvezető az ATV-től, átalakul a műsorstruktúra is

2023. június 01. 19:22

A Media1 értesülése szerint az ATV Csoport a kedvezőtlen pénzügyi helyzet miatt kezdett racionalizálásba.

2023. június 01. 19:22
null

Bizonytalan időre felfüggesztik a 92.9 Spirit FM Aktuál című reggeli műsorának sugárzását, így ezzel az utolsó olyan, az ATV Csoporthoz tartozó televíziós- és rádióműsortól is elbúcsúzik Lampé Ágnes, amelyben az utóbbi időben hallható vagy látható volt – értesült a Media1. A lap hozzátette,

az ATV Csoport a kedvezőtlen pénzügyi helyzet, az ATV Zrt. veszteségessé válása miatt kezdett racionalizálásba.

Lampé Ágnesnek az ATV-n is voltak műsorai, de ezek közül a maiTéma nemrég megszűnt, az ÖT című vitaműsorból pedig a tévétársaságnál zajló személyi átcsoportosítások során került ki. 

„Elengedhetetlen néhány fájdalmas döntés”

A Media1 az ATV Csoport sajtósainál érdeklődött, mi az oka, hogy a sajtóban legtöbbet hivatkozott reggeli műsor szűnik meg a Spirit FM-en, és hogyan alakul az új műsorstruktúra. Valamint rákérdeztek Lampé Ágnes távozására is.

Kérdéseikre az alábbi választ kapták csütörtök délután:„A hazai és nemzetközi médiavállalkozásokhoz hasonlóan az ATV Csoportot is érzékenyen érinti a gazdasági válság. A hosszútávú stabil működés érdekében elengedhetetlen néhány fájdalmas döntés. A Media1 által említett példák is ehhez voltak köthetőek. A részvénytársaság vezetősége arra törekszik, hogy a kiigazítás ne lépje túl a szükséges mértéket, és azok, akik a műsorainkat követik, ne érezzenek minőségromlást. Hálásak vagyunk nézőinknek, hogy az elmúlt hetekben emelkedett a nézettségünk. A kiemelt műsorainkat, az Egyenes Beszédet, a Startot, a Heti Naplót és az ősszel visszatérő Géniuszt sem érintik ezen változások.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik