Hallgatnak a Soros Alexhoz fűződő kapcsolatukról az ellenzéki képviselők (VIDEÓ)

2023. június 19. 20:50

Bohár Dánielnek nem sikerült szóra bírnia a Momentum képviselőit a témában.

2023. június 19. 20:50
null

Bohár Dániel, a Megafon munkatársa szerette volna kideríteni az ellenzéki képviselőket kérdezve, hogy mire számítanak a Soros-birodalom örökösétől, Soros Alextól, milyen kapcsolatot fognak vele ápolni.

A riporter többek között feltette ezt a kérdést Bedő Dávid momentumos képviselőnek is, de választ nem kapott.

Ezután párttársánál, Tóth Endrénél próbálkozott. Szerette volna megtudni, hogy

Soros Györgytől. Azonban Tóth válaszra sem méltatta a riportert.

Bohár Dániel kísérőszövegként csak annyit írt a videóhoz: „igen, ezek az emberek parlamenti képviselők”.

Bohár Dániel rövid összeállítását alább tekinthetik meg:

***

Új kép jelent meg a mezítlábas Soros Györgyről

Apák napján ünnepelt Soros György és a birodalmát öröklő fia.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giovanni
2023. június 20. 11:34
Egy magára valamit is adó politikus - legyen az kormánypárti vagy ellenzéki - nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy csak annak válaszoljon, akinek akar és ne válaszoljon a kellemetlen kérdésekre. Mert ebben az esetben pályát tévesztett.
salamonhihii
2023. június 20. 07:50
Jesszusom, mik maradtak orbánnak, micsoda buta, értetlen, hazug csicskák. igaz, buzeráns végbéllakó höhöö Bezzeg orbán és a többi fideszes politikus hogy töri magát,hogy nyilatkozhasson az ellenzéki újsagíróknak... korán kezded a műszakot trollköcsög,vagy még nem váltottak le? Mi van bohi állandóan égeted magad lassan már csak hamu leszel...Miert vagy ennyire hulye? Milyen zenét hallgat a fonokod? Nem veszelyes,mikor kibujsz a seggebol Danika Ez a csíra Goebbels Dani a példa a fogyatékosoknak szóló propaganda hogy csinál ingyenhülyékből hasznoshülyéket höhöö..emléxem Kovács Andi is így kezdte Milyen hülye nyávogó hangja van a danigyereknek!Egy igazi senki. Tökmindegy, hogy mire számít....szoktad látni ártunk és ormányunk nagyjait ( explicit Kövér Lászlót?) amikor újságíró kérdezi őket? Szerinted az, ahogyan átnéznek a kérdezőn nem ugyanazt jelenti? ,,Ez itt egy olyan kellemetlenkedő, akit nekem meg se kell látni"... ez a rosszul összerakott, kétes hírű senki Bohár pontosan azt érdemli, amit kap.....és ha egyszer még rá is taposnak, meg se lepődhet.....ez nem újságíró, ez egy kullancs....és mit is kell a kullanccsal csinálni? Szerintem meg az ,,átnézek rajta" nagyon is jó reagálás .... ,, hangot mintha hallanék, de embert nem látok " (Szász Endre: Szól a síp)höhöö
PeterWeber
2023. június 20. 07:11
És "ezek" országgyűlés képviselők?!??! Ráadásul a kockás inges kis pöts a mi körzetünkből - óriási hiba volt Németh Zsoltot itt (vagy bárhol egyéniben) indítani, akit még egy óvodás hülyegyerek is legyőzött...
pandalala
2023. június 19. 23:34
Soros Alekosz sem ér most rá, fontosabb elembétékukis teendői vannak ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!