Megszólalt Márki-Zay az ÁSZ-jelentés kapcsán

2023. június 22. 12:46

Az ellenzék számos szereplője mutogatott Márki-Zayékra, az MMM felháborodva és értetlenül áll az Állami Számvevőszék állásfoglalásával szemben.

2023. június 22. 12:46
null

Márki-Zay Péter a közösségi oldalán is megosztotta a Mindenki Magyarországa Mozgalom közleményét, melyben arra reagáltak hogy sajtóhírek szerint akár 3-3,5 milliárd forint körüli büntetés is járhat hat ellenzéki pártnak, amiért a tavalyi országgyűlési választás kampányában külföldről kaptak anyagi támogatást.  

„A Fidesz az Állami Számvevőszéken keresztül indított újabb támadást a megmaradt magyar ellenzék ellen. 

és azt koncepciós eljárásnak tartja” – olvasható a közleményben.

Hozzátették, „az ÁSZ alapításától kezdve a közpénzek elköltését felügyeli, és szemben a valóban tiltott pártkampányt folytató CÖF-fel, Megafonnal, és a kormányzati propagandával az MMM soha nem kapott egyetlen fillér közpénzt sem”.

Most nem egy ellenzéki települést, hanem a parlamenti pártokat akarják rávenni, hogy egymást támadják

A Mindenki Magyarországa Mozgalom szerint Lázár János zsaroló kijelentései után most nem egy ellenzéki települést, hanem a parlamenti pártokat akarják törvénytelen eszközökkel rávenni, hogy a Fidesz helyett egymást támadják, illetve hogy ne kritizálják az embercsempészek és pedofilok szabadon bocsátását, a kastélyok maguknak osztogatását, a lakosság akarata ellenére létesülő akkumulátorgyárakat, a lombkoronasétányokat és a szervezett migránsbetelepítést” – írták.

Felidézték, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom az egész kampány során tisztában volt azzal, hogy „az elszámoltatástól rettegő, diktatórikus és

Ezután aláhúzták, hogy az MMM „az egyre korruptabb magyar közélet kultúraváltása jegyében történelmileg példátlan átláthatósággal fillérre pontosan elszámolt és közzétette teljes kampányelszámolását a választást követő néhány hónapon belül.”

„Hatalmon tartják hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát”

A kommunnikét azzal zárták, hogy „a magukat adott esetben már csak a Fidesz érdekében ellenzékinek mutató pártok ellenzéket támadó és Fidesz érdekében tett nyilatkozatait kérjük hitelességüknek megfelelő helyen kezelni”.

„Nem ellenzéki az a politikus, aki a tavalyi kampány résztvevőjeként pontosan tudja, hogy közös kampányunk szabályosságát éppen a pártok ellenőrizték, éppen a saját érdekükben

– szögezték le.

Legvégül arra is felhívták a figyelmet, hogy „bár ebben már akkor sem mindenki vette ki a részét, és akadtak, akik alig várták, hogy a választás estéjén ellenünk forduljanak, akik a Fidesz korrupt teljhatalmáért most is az ellenzéket teszik felelőssé, ezzel hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát tartják hatalmon”.

Márki-Zay Péter vonatkozó bejegyzését alább olvshatják:

***

***

 Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Behemót Tamás
2023. június 22. 18:24
Biztos vagyok benne, hogy MZP-nek igaza van: csakugyan koncepciós ügyet kreál ez a hatalom az ő és társai tevékenységéből. Úgyhogy nézhetünk más ellenzék után (esetleg kiizzadhatunk egyet), mert eddig valahány igazi diktatúra volt a történelemben, ha ellenfeleivel szemben koncepciós eljárásra szánta magát, azoknak csúnya vége lett.
Felix Leiter
2023. június 22. 15:58
Idióta barom MZP és bandája... Nem értik... Vazze, nem közpénzt költöttetek el kapmpányra, hanem KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZŐ milliárdokat. Ez tilos Magyarországon és fizetni fogtok mint a katonatiszt.
péterx
2023. június 22. 15:33
Milyen jó üzlet lenne a törvénytelen pártfinanszírozás, ha csak az illegitim módon szerzett összeg töredékét kellene visszafizetniük...
Martell 2
2023. június 22. 15:10
Hihetetlen, hogy ez a gyengeelméjű miniszterelnök jelölt volt. Nem tudom mit látott benne a CIA és Soros.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!