Alapjogokért Központ: Végérvényesen lebuktak – guruló dollárokkal vették meg a magyarországi baloldalt

2023. június 26. 16:02

Karácsony Gergely és mozgalma is részesei voltak a guruló dollárok körforgásának.

2023. június 26. 16:02
null

Nyilvánosságra hozta a magyar politikaitörténet legsúlyosabb finanszírozási botrányának újabb részleteit a Nemzeti Információs Központ. A jelentés alátámasztja azt, amit eddig sejteni lehetett: a dollárokért cserébe Karácsony Gergelytől kezdve, Márki-Zay Péteren át Gyurcsány Ferencig akár hazánkat is háborúba sodorták volna – írta az Alapjogokért Központ. 

A jelentés rámutat arra, hogy minden tagadás ellenére a baloldal kampányait fedezték az amerikai baloldal felől érkező források. Sőt, a tengerentúli demokrata elit – élükön Soros Györggyel – a kampányt lebonyolító DatAdat fölött közvetlenül is tulajdonosi befolyással rendelkezett, így nem csak parancsokat adtak Gyurcsányéknak a háborúpártiság képviseletére, hanem egészen rövid pórázon tartották őket, hiszen a választási felkészülés minden részletére rálátásuk volt.

A központ szerint

Lebukott Karácsony Gergely és mozgalma is, hiszen ők is részesei voltak a guruló dollárok körforgásának.

A nevével fémjelzett 99 Mozgalom majd’ 620 millió forintot utalt a Bajnai Gordonhoz és a Gyurcsány-kormány más szereplőihez köthető DatAdatnak. Ez is azt mutatja, hogy nem véletlen elszólás, hogy szerinte hazánk háborúban áll Oroszországgal.

***

Nyitókép: Alapjogokért Központ

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szóda
2023. június 26. 16:59
Nem lesz ennek semmi következménye, néhány napig megy a médiában, aztán kitalálnak Frenkiék egy narratívát amit elhisnek a rájuk szavazók, oszt ennyi. Itt olyan hatalmi harcok vannak, hogy leszarnak mindent.
masikhozzaszolo
2023. június 26. 16:48
Alapjogokért Központ Nincs bíró, aki itt problémát látna jogerősen. Kizártnak tartom. A bíró és Fleck tanácsa szerint történt minden pénzezés a mosléknál. Lehet külföldről is is kampányolni. Nincs rá szankció a törvény szerint. A törvény a külföldi politikai befolyásszerzést írja hogy büntessék, de nem azt bünteti. Aki így jut a parlamentbe, marad a parlamentben, nincs a törvényben az büntetésként leírva, hogy hopp, takarodj a mandátumodtól. Vagyis lehet, csak dupla pénzt kell fizetned büntetésként. És a párt se tiltódik be, pedig az volna a törvény 1. célja. De a hülye jogász nem meri beleírni.
balbako_
2023. június 26. 16:31
Ha valaki még nem tudta volna....
Menhetten
2023. június 26. 16:30
Nálunk is teleplakátolták a környéket, hogy a baloldal háború párti. Ez a legdrágább, a legostobább és a legböszmébb is.. Egy bűncselekmény maga a létrehozása is és a Fidesz szavazóira nézve is óriási szégyen, hogy ennyire butának nézik őket.. 2,7 milliárd forint támogatást kapott erre a Megafon.. Ez nem tiltott pártfinanszírozás elvtársak? Mi a helyzet a guruló forintokkal elvtársak? Közpénzjobboldal mi, elvtársak!? Egy nyomorék, lezzüllesztett országban így mennek a dolgok.. Első az uszító propaganda, minden más másodlagos.. Mimagyaroknak pont megfelel így, még nem értünk le a gödör aljára.. A felcsúti tolvaj, csak akkor fog bajba kerülni, ha már propagandára sem jut pénz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!