Megható üzenettel búcsúzott el fiától Suhajda Szilárd édesapja

2023. május 27. 21:32

Tegnapi bejegyzésében még arra bíztatta, tartson ki.

2023. május 27. 21:32
null

Suhajda Szilárd édesapja, Suhajda Tibor is reagált a hírre, hogy feladták fia keresését a Mount Everesten.

Megható Facebook-bejegyzésében az apa azt írta, a nepáli hírek hallatán nem talál szavakat.

„Ha igaz is, ami lehetetlennel ér fel, bennem mindig élsz” – írja, felidézve az üzenetet, amivel fia minden neki írt képeslapot zárt – „Apa! Vigyázz az egészségedre és tudd: nagyon szeretlek! Szilárd – köszönöm és ez cseng állandóan a fejemben... Apuci!”

Hozzáteszi, még mindig nem veszítette el a reményt.

Suhajda Tibor tegnap még sokkal bizakodóbb hangvételű bejegyzéssel üzent fiának.

„Veled vagyunk és imádkozom, imádkozunk érted, és hogy a kis unokám, a fiad Soma, újra a tenyeredbe tudjon csapni, – hogy szia »édesapa« újra itthon...” – írta akkor.

Mit is élhetsz át most

„Mit is élhetsz át most! Sikerek és kudarcok? Most engedd el, és csak magadra, a túlélésre gondolj, koncentrálj! Összetartva az ország, barátok és rokonok - VELED VAGYUNK ÉS IMÁDKOZOM, IMÁDKOZUNK ÉRTED, és hogy a kis unokám, a fiad Soma, újra a tenyeredbe tudjon csapni, - hogy szia "édesapa" újra itthon...

Nyitókép: Suhajda Szilárd Facebook-oldala 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 28. 19:44
Az öngyilkosság felettébb költséges és vesződséges formáját választotta. Rossz karma, gusztustalan hírveréssel, mert a médiapatkányoknak is élniük kell valamiből. Aki az ilyen - saját családja, utódai sorsát telibeszaró - alakokat példaképnek hazudja, példaképnek gondolja, komoly szellemi és morális kihivásokkal küzködik. Remélem semmiféle állami ellátást nem kap az özvegye. Majd a rituális öngyilkossága szponzorai fizetik.
arnaq
2023. május 28. 08:54
Miért nem Klein Dávidot kérte meg, hogy konzultáljanak, amikor a hegyen van? Ő már sokszor visszafordult, reálisabban látta volna a kockázatot. Mondjuk nem tudom hány méterre volt a 4. tábortól, amikor az utoljára beszélt a feleségével telefonon. Visszajuthatott volna onnan a 4. táborba, ahol akkor volt?
skin777
2023. május 28. 08:32
Annyira jó lenne ha legalább ide nem gyűrűzne be a fideszezés meg a libsizés. Ahogy látom ez a hegymászás téma is olyan mint az állatvédelem, jó kocsik, sorozat stb témák, mindkét oldal tagjai szeretnek róla beszélni, vitatkozni, érvelni. Acsarkodásra meg ott van a mandi aktuálpolitikai lapszemléje.
Uztu
2023. május 28. 08:10
Nem értem ezt a mászdósdit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!