Óriási razziába kezd a rendőrség, érdemes odafigyelni, ha nem akar csekket!

2023. május 07. 11:31

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) május 8. és 14. közötti időszakra Truck & Bus elnevezéssel hirdetett fokozott összeurópai közúti ellenőrzést.

2023. május 07. 11:31
null

Hétfőtől fokozottan ellenőrzi a nehéz tehergépkocsikat és az autóbuszokat a rendőrség a közutakon, Magyarország egész területén – olvasható a kreszvaltozas.hu cikkében. 

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) a május 8. és 14. közötti időszakra Truck & Bus elnevezéssel hirdetett fokozott összeurópai közúti ellenőrzést,

amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

Az ellenőrzés során a tehergépjárművek és a buszok vezetői által elkövetett szabálytalanságok kiszűrésére fókuszálnak. 

 

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Varga György

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Párhuzamos különvélemény
2023. május 08. 07:22
...
hartnesz
2023. május 08. 04:48
A műszerek mérési hibáinak ismeretében a zéró tolerancia szakmailag értelmezhetetlen dilettáns húzás. Ha a rendőség nem akar sok száz ezres pereket a nyakába megmarad a régi rendszernél. Bár ez is csak a helyszíni bírságokra vonatkozik és elenyésző ez az eset.
edico
2023. május 07. 20:42
Olyat még nem hallottam hogy, a rendőrség a közutakat vizsgálná, megfelelnek-e a bíztonságos közlekedésnek. Csak halkan megkérdezném, melyik politikust érdekli hány ember hal meg az utakon?
Spontán
2023. május 07. 18:20
"Helimorto" , bezárt az OPNI, kár ennek is ott lenne a helye élete végéig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!