Feljelentették Pankotai Lilit (VIDEÓ)

2023. május 03. 22:10

Gyülekezési joggal való visszaélés szabálysértése miatt feljelentette a rendőrség Pankotai Lilit, a tüntetések közismertté vált diákmozgalmárát.

2023. május 03. 22:10
null

Gyülekezési joggal való visszaélés szabálysértése miatt feljelentette a rendőrség Pankotai Lilit, a tüntetések közismertté vált diákmozgalmárát – közölte a Mérce.

Ahogy arról már beszámoltunk ismét erőszakba torkollt a baloldali tüntetés, a rendőrség kénytelen volt

intézkedni a rendbontókkal szemben a Karmelita  Kolostornál.

Különböző tudósítások helyszíni beszámolók szerint a diákok áttörték az ideiglenes kerítés egy részét, ahol rendőrök a tüntetők útját állták, dulakodás alakult ki.

A Mérce közreadott egy videót is, amelyben Pankotai Lilivel közlik a rendőrök, hogy feljelentést tesznek ellene. 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
panir
2023. május 04. 18:01
Majd aTASZ megvédi
kata56
2023. május 04. 15:21
Pankotai Lili nem gyerek. Felnőtt-. Nagykorú. 2004.09.19._én született. Cselekvőképes és bümtethető. Mi a gond? Hogy a gimnáziumot még nem sikerült befejezni? Majd a börtönben..ott is lehet érettségizni. Ott több ideje is lesz rá. Nem kell rendőrkordonokat vegzálnia. Amúgy bizonyos mértékig érthető. Elég csúnya leányka, sőt inkább nagyon csúnya..valahogyan magára akarja vonni a figyelmet. Viszont ha csak a rendőrök vegzálására képes, annak ára is van.
gyaloggos
2023. május 04. 14:49
KISKARÁCSONY is ott volt PANKOTAI LILIVEL?
lyon
2023. május 04. 14:13
Kis hülye hp. Egy pár szép nagy pofon, de csak szeretetből mint ahogyan a mi időnkben is helyreraktak minket a szüleink meg a tanáraink és minden egyes alkalommal amikor csak hisztizik és eszméletlen gyorsan megoldódna minden problémája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!