Visszaéltek a korábbi miniszter nevével a közösségi médiában

2023. május 24. 09:27

„Nekem egyik felülethez sincs semmi közöm, ezúton is elhatárolódom mindennemű tartalomtól, amit az álfiók birtokosa nyilvánosságra hoz” – hangoztatta Palkovics László.

2023. május 24. 09:27
null

Álfiókot hoztak létre a közösségi médiában Palkovics László korábbi technológiai és ipari miniszter nevében – erről a volt tárcavezető maga tájékoztatta kedden az MTI-t.

„Röviddel ezelőtt értesültem arról, hogy a nevemmel visszaélve a közösségi médiában Instagram- és Facebook-profilt működtetnek.

Nekem egyik felülethez sincs semmi közöm, ezúton is elhatárolódom mindennemű tartalomtól, amit az álfiók birtokosa nyilvánosságra hoz, akár komment vagy egyéb üzenet formájában” – fogalmazott közleményében Palkovics László.

Az N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. vezérigazgatója azt is hangsúlyozta: megtette a szükséges jogi lépéseket az ügyben, valamint a Facebookot tulajdonló Meta felé is jelezte a visszaélés tényét.

(MTI)

Nyitókép: Kirill Kudryavtsev / AFP 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. május 24. 17:52
A Mandiner tele van a felhasználók nevére hasonlító trollok felhasználó neveivel. És?
Osztap Bender
2023. május 24. 15:49
Változtasson nevet a volt miniszter. Azonnal megszűnik a visszaélés. Például Foskovicsra vagy Bömbölínire.
EX - Terminátor
2023. május 24. 12:35
ti nem pofáztok bele a dolgaimba, ti nem segítetek ti annyit tesztek hogy eltakarodtok vagy vér fog folyni. és pláne!!! soha de soha!!! ne merészeljetek beletolakodni az életembe, mert azért? HIDEG VÉRREL MEG FOGLAK BENNETEKET ÖLNI. ÉS AKÁRMEDDIG IS PÖRÖGJETEK RAJTA, AKÁRMIVEL IS PRÓBÁLKOZZATOK EZ ÍGY FOG MARADNI!
-Zsolt-
2023. május 24. 11:10
Állítólag Kovács Sándor is feljelentést tett, hogy egyesek "visszaélnek" a nevével a facebook-on. 🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!