Orbán Balázs: Mintha Gyöngyösi Márton elfelejtette volna, hogy a Jobbik EU-s zászlókat égetett

2023. május 02. 18:20

A Twitteren keveredett szóváltásba a miniszterelnök politikai igazgatója és a Jobbik-Konzervatívok elnöke.

2023. május 02. 18:20
null

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Twitteren emlékeztette Gyöngyösi Mártont, a Jobbik-Konzervatívok elnökét, hogy a Jobbik volt az a párt, amelyik korábban elégette az Európai Unió zászlaját. A politikus arra reagált, hogy Gyöngyösi kritizálta hazánk hozzáállását az Európai Unióhoz

A miniszterelnök politikai igazgatója még május 1-jén, Magyarország EU-taggá válásának évfordulója alkalmából azt írta: ”Ahogy 2004. május 1-jén, úgy ma is az EU a legjobb keret nemzeti érdekeink védelmére. Azonban, mint minden kapcsolatnak, ennek is voltak hullámvölgyei. A házassági tanácsadók úgy vélik, hogy a hosszú távú, boldog kapcsolat titka az, hogy mindkét partner hajlandó legyen megdolgozni érte.”

Erre reagált Gyöngyösi, mondván: ”Ezen érdekes hasonlat alapján

Nem irigylem a feleségét” – tette hozzá. 

Ezzel kapcsolatban emlékeztette a pártelnököt Orbán Balázs arra, hogy korábban éppen a Jobbik tüntetésén égettek uniós zászlókat.

– tette fel a kérdést a politikus. 

***

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backdrive
2023. május 04. 09:47
Orbán meg azt felejtette el, hogy akik akkor zászlókat égettek, ma a Mi Hazánkban ülnek vagy a Fideszben..
Falióra tábornok
2023. május 03. 09:00
mintha a bazsi gyerek elfelejtette volna, hogy a fidesz egy liberális párt volt. :DDDDD
pemete jakab
2023. május 03. 07:32
"Orbán Balázs: Mintha Gyöngyösi Márton elfelejtette volna, hogy a Jobbik EU-s zászlókat égetett" Mintha Orbán Balázs elfelejtette volna, hogy Orbán "Csuhások, térdre, imához!" kirohanással fejezte kis egyház- és keresztényellenességét. Vagy azt, amikor Orbán a liberális kormány mellett érvelt: https://www.youtube.com/watch?v=KHgfcG5mJmE
Obsitos Technikus
2023. május 03. 06:11
Az a kisebbik baj. De úgy tűnik, sokan mások is elfelejtették..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!