Novák Katalin személyesen látogatta meg a Koszovóban megsérült magyar katonákat

2023. május 31. 13:00

„A hadsereg főparancsnokaként személyesen is megköszöntem a helytállásukat, és mihamarabbi gyógyulást kívántam nekik” – fogalmazott.

2023. május 31. 13:00
null

A köztársasági elnök a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy indult a napja. „Reggel meglátogattam a kórházban a Koszovóban megsérült, már idehaza lábadozó magyar katonákat” – írta.

Novák Katalin személyesen köszönte meg a katonák helytállását. „A hadsereg főparancsnokaként személyesen is megköszöntem a helytállásukat, és mihamarabbi gyógyulást kívántam nekik” – fogalmazott.

***

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Player1
2023. május 31. 21:08
Korrekt, ez a dolga. Mi nem tetszik?
Igazszó
2023. május 31. 17:22
Ha "helytálltak" volna, akkor a szerbeket ápolnák a kórházban, nem a magyar hivatásos!!!! honvédeket. De balfaszok voltak, a fegyvertelen szerb civilek leverték a fegyveres hivatásos katonáinkat, mint vak a poharat. Szar felszerelés, szar kikepzés, szar vezetés, gyávaság és nyüszítés. Szánalmas szarok. Nesze bazdmeg honvédelem!
letsgobrandon
2023. május 31. 16:08
gyépés moslékok nagyon szertnék ha lenne egy európai háború... .....rohadjanak meg
Akitlosz
2023. május 31. 15:29
Nem a hazájukat védték. Az elnyomás emberei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!