Ki nem találja, hogy mit ad Novák Katalin koronázási ajándékként a királyi párnak (GALÉRIA)

2023. május 05. 21:46

Két ajándékot vitt a köztársasági elnök a szombati koronázásra.

2023. május 05. 21:46
null

Novák Katalin az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy miket visz Károly király szombati koronázására. A köztársasági elnök két ajándékkal kedveskedik,

az egyik Marton László lovas kisplasztikája, a másik pedig két pár magyar gyártmányú, a királyi pár monogramjával ellátott túrabakancs.

A köztársasági elnök így írt a lovasplasztikáról: „Közismert, hogy III. Károly király szenvedélyesen szereti a lovakat. A néhai Marton László, a XX. századi magyar szobrászat egyik legjelentősebb alkotója pedig Károly király jóbarátja volt. Marton vendégeskedett is az akkori trónörökösnél, aki megnyitotta a művész egyik angliai kiállítását is. Ezért esett a választásom Marton lovas kisplasztikájára”.

A bakancsokról pedig így: „A királyi pár nagyon szereti a természetet, nagyon szeretnek túrázni. Kéktúrázóként tudom, hogy a jó bakancs elengedhetetlen a túrázáshoz, ezért ajándékozok a királyi párnak Magyarországon gyártott túrabakancsot, ami attól különleges, hogy bele vannak gravírozva Károly király és Kamilla királyné monogrammjai”.

Nyitókép: Novák Katalin Instagram-oldala

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2023. május 06. 15:13
Kedves Katalin, nagyon kérem verje már agyon a stylistját. Segítek.
Kivűlálló
2023. május 06. 13:18
Most komolyan..., van hülye Magyarországon akit érdekel az angol koronázási ceremónia...?! Karcsi ugyanolyan ingyenélő lesz, mint az elődei! Én az összes ,a létező királyságot felszámolnám és vagy száműzném őket, vagy mehetnek a nyaktiló alá mind! Nem hiába lett tele a fasza "Karcsi két (ismert) fiának sem" a királyi udvarral...!
Halászné
2023. május 06. 09:55
Tévedtem, nem anglia hanem Anglia.Bocsánat
kurbitalis
2023. május 06. 09:17
Ki az öltöztetője? Vajon miért aggatnak rá csupa előnytelen göncöket? Valakik szándékosan le akarják járatni? Komolyan! Áder felesége mindig szolidan visszafogottan elegáns volt, az alkalmakhoz illően. Novákot meg úgy öltöztetik, mint amikor a cselédre aggatja a gerófné a levetett gönceit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!