Karácsony Gergely szerint könnyen kiderülhet, hogy „mégsem olyan nagy párt a DK”

2023. május 22. 18:14

A főpolgármester szerint nem állít majd önálló főpolgármester-jelöltet a Gyurcsány-párt.

2023. május 22. 18:14
null

Száz százalék esélyt ad arra, hogy elindul jövőre a főpolgármester választáson  – erről beszélt Karácsony Gergely a Telex videójában. A főpolgármester azt is elmondta, hogy „meglepődne”, ha a Demokratikus Koalíciónak önálló jelöltje lenne a jövő évi választáson a főpolgármesteri posztra. Karácsony szerint amennyiben a DK önálló jelöltet indítana, akkor

A főpolgármester szerint pedig a DK nem akarja, hogy ez megtörténjen. „Félő, hogy nem kapna olyan sok szavazatot, mint amivel alá lehetne támasztania azt, hogy a DK milyen erős párt” – fogalmazott. Karácsony szerint ez nem fog megtörténni, mivel most „az az időszak van, amikor mindenki felborzolja a tollait, hogy kicsit olyan nagyobbnak tűnjön”.

Ennek ellenére, szerinte ősszel megegyezés lesz az ellenzéki pártok között. Hozzátette, ő is mindent meg fog tenni annak érdekében hogy a DK-s polgármesterjelöltek megkapják a szavazók bizalmát a saját kerületükben.

 

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. június 09. 19:58
Takarodjon! Bandastól! Fővarosiak, észnél legyenek!
hátakkor
2023. május 23. 07:36
A P mekkora párt? Egymást hallgatják le, nem nehéz.
chief Bromden
2023. május 23. 07:22
Elindul, mint a demens nagymami. A mami sétál napi három kilométert, csak már nem tudja hol jár. Mi sem.
pipa89
2023. május 23. 06:52
Mindegy mi a nevetek Gelikém Lopni Másként Példátlanul vagy Dilinyósok Klubja, egy közös bennetek: az ország és a nép ellen dolgoztok a HÁLÓZATNAK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!