Iskolaőr mentett életet egy baracsi általános iskolában

2023. május 04. 17:22

Egy fiatal diáklány esett össze a mosdóban.

2023. május 04. 17:22
null

A baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában egy hetedik osztályos tanuló jelezte az éppen szolgálatot teljesítő iskolaőrnek, hogy egyik iskolatársa a WC-ben elájult és összeesett – számolt be a Police.hu. A portál szerint az iskolaőr rögtön tudta, hogy mit kell tennie, és

az ájult fiatal lányt stabil oldalfekvésbe helyezte,

miközben az iskola másik alkalmazottja tárcsázta a 112-es segélyhívó számot. Az iskolaőr a telefonos utasításoknak megfelelően folytatta a diáklány ellátását, melynek eredményeként mire a mentők néhány perccel később a helyszínre érkeztek, a fiatal már visszanyerte eszméletét. A mentősök a helyszínen stabilizálták a diáklány állapotát, majd kórházba szállították további ellátás céljából. 

Fotó: Illusztráció / Földházi Árpád (Mandiner)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2023. május 04. 20:32
Ügyes.
Tommaso
2023. május 04. 19:39
A felnőtt férfi iskolaőr a lány-mosdóban?! Ajaj!
igen de nem
2023. május 04. 18:27
Pulyakoromban én is fogtam csukát Tiszakóródnál puliszkával, miközben tekertem kifelé a horgot, beleakadt a csukába. De persze garatulálok neki. Elég prop szaga van azért, nem dőlök be neki...
need-info
2023. május 04. 17:47
Azonnal kitüntetni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!