Visszaszólt Gulyás Gergely az antiszemitizmus miatt aggódó Heisler Andrásnak

2023. május 08. 13:37

A miniszter arra kíváncsi, vajon nem éppen Heisler András osztja-e meg a hazai zsidóságot.

2023. május 08. 13:37
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, Heisler András elítélte, hogy Budaházy Györgyék kegyelmet kaptak, a Mazsihisz vezetője úgy vélte, hogy az Orbán Viktor által korábban hangoztatott, antiszemitizmust érintő „zéró tolerancia” ezzel véget érte. 

A kormány részéről Gulyás Gergely reagált közösségi oldalán, rövid posztjában a kancelláriaminiszter úgy fogalmazott: 

Kedves Leköszönő Elnök Úr! Egy Széder vacsora a zsidó származásúakat listázni akaró Gyöngyösi Mártonnal vajon nem megosztása a magyar zsidóságnak?”

Ismert: Heisler András úgy aggódik az antiszemitizmusért, hogy az amerikai nagykövetnél még Gyöngyösi Mártonnal együtt vett részt a Széder-esten. A Jobbik elnöke egy korábbi parlamenti felszólalásában listázta volna a zsidó származásúakat, s bár később azt állította, hogy mindez „nyelvbotlás” volt, a zsidólistázós incidense után röviddel azonban már Izrael elleni hadüzenetről elmélkedett. 

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Norby
2023. május 08. 18:19
Heslernél a pénz beszél. Aki fizet annak húzza a nótáját. A komcsik ilyenek, főleg ha a buzeráns nagykövet megbízását kell teljesítenie.
letsgobrandon
2023. május 08. 16:24
Budaházyék nem a zsidókra utaztak... csak véletlenül kurvasok hazaáruló zsidó van
Xoxe
2023. május 08. 16:14
No ez a fazon is a pénzért aggódó segg zsidó.
olajfa1
2023. május 08. 15:38
Bármerről fúj a szél AZ IS "ATISZEMITA"... Ilyen egyszerű az "antiszemitizmus"... Arról meg mélységesen hallgatnak hogy a "SZEMITÁK" meg "antiHUNGARISTÁK" meg "aniKERESZTÉNYEK" STB STB!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!