A DK az Országos Mentőszolgálat vezetőjének kirúgását követeli Gálvölgyi János esete miatt

2023. május 12. 14:01

A párt szerint a kormány az egészségügyhöz hasonlóan a mentőszolgálatot is tönkretette.

2023. május 12. 14:01
null

Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője a párt pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette:

A DK az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) vezetőjének azonnali menesztését követeli.

Komáromi szerint a kormány az egészségügyhöz hasonlóan a mentőszolgálatot is tönkretette.

„Ez többek között annak az eredménye, hogy az Országos Mentőszolgálatot egy olyan ember vezeti, aki nem vezetett szolgálatot, és nem ismeri az irányítása alatt álló szervezet napi problémáit sem. Csató Gábor ezzel szemben bármikor szó nélkül végrehajtja a kormány szakmaiatlan és veszélyes intézkedéseit is, mint az orvosi ügyeletek OMSZ alá szervezését, és nekimegy az orvosi kamarának is, ha éppen ezt diktálja a kormányzati érdek” – indokolta Komáromi.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kukubrenkó
2023. május 13. 22:46
Micsoda férgek!! Lesz..ják ezek Gálvölgyi Jánost! Meg egy ember sajnálatos betegségét is politikai haszonszerzésre akarják használni! Gyalázatosak, embertelenek, erkölcstelenek, becstelenek!!!
syphax
2023. május 13. 07:05
ŐSZINTÉN SAJNÁLOM SZEGÉNY GÁLVÖLGYI JÁNOST, ÉS MIELŐBBI TELJES GYÓGYULÁST KIVÁNOK NEKI. DE! ARÁNYTALANÚL SÚLYOS ÉS INDOKOLATLAN LENNE AZ ELKÖVETETT--KÉTSÉGKIVÜLI-- HIBÁÉRT "KIRÚGNI" AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT LEGFŐBB VEZETŐJÉT.
Krupp Skya
2023. május 12. 19:36
Zelenszkij nyilatkozott már Gálvölgyi ügyében? Még nem? Lehet ő sem szerette a Heti Hetest.
Krupp Skya
2023. május 12. 19:19
A DK-nak nem pofázni kell, hanem csinálni kell egy ÁMSZ-t Árnyék Mentő Szolgálatot Gyurcsány lesz a mentés irányító. Farkas házi megy ki a beteghez az Árnyék mentővel Fallus doktor gyógyítja őket Gyurcsányné, Szabó Tímea, Csekk Katka a három nővér az árnyékban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!