Daniel Freund üzent Szijjártó Péternek

2023. május 07. 08:35

A német EP-képviselő szerint az uniós források nem Orbán oligarcháinak a pénze, hanem a magyar embereké.

2023. május 07. 08:35
null

Daniel Freund német EP-képviselő a Twitteren jelentkezett be, és illette kritikával a magyar külügyminisztert. Ugyanis az uniós források befagyasztásával kapcsolatban Szijjártó Péter világossá tette, hogy „Ez nem Brüsszel pénze”

Erre reagálva Freund azt írta, hogy ebben egyetért a külügyminiszterrel. Majd hozzátette, hogy nem is

Orbán oligarcháinak a pénze, hanem a magyar embereké.

Majd felszólította a magyar kormányt, hogy „végre vessen véget a korrupciónak”.

 

***

Nyitókép: Twitter

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
loci__
2023. május 09. 14:41
Te szarjancsi geci láda fehérje halmaz freundkám te ne itt keresd a korrupciót szép Magyar Hazánkban, hanem a brüsszeliták körében Brüsszelben, mert ott aztán tényleg ezerrel működik a korrupció lásd von der leyen és elv barátai körében a vakcinák beszerzése miatt és során. Eva kaili és társai és más egyéb korrupciós haverok körében a lefoglalt euró milliók alapján veszed. De ki ez daniel freund nevezetű fehérje halmaz genny láda és szarkupac. Miért is akar és hagyjuk, hogy a fehérje halmaz bele avatkozhasson a Magyar demokráciánkba Miért is nem lehet őt perszona non grátának kikiáltani és örökre kitiltani szép Magyar hazánk területéről, mindjárt akkor, amikor elhagyja az őt szállító közlekedési eszközt és megmutatni neki, hogy merre is van a coki a haza felé. Ez mocskos szar ember nem is tudom, hogy miért és milyen alapon támadja állandóan a Magyar államot és népet. Szívem szerint a valagát szét rúgnám és a pofáján is tennék sok-sok lila foltos nagy sallert, hogy megtudja, hogy megsértette a Magyar Népet. Hogy is mer idejönni és ez geci láda gennyes német szarjancsi, hogy ossza a Magyar Népnek az általa hirdetett ún. német és európai demokráciát, amiből mint a magyarok nagy többsége nem kérünk. Freundkám nálatok német honban teljesen rendben van a demokrácia, a szólás szabadság és főleg a jogállamiság, mind ezt kurvára nem hiszem. Neked otthon kéne a szart keverni nem nálunk Magyar honban, már ha van neked egyáltalán hazád és otthonod. Viktor és Péter ha ezt a Magyar Népünk áskálódó fehérje halmaz német szarjancsit, ahogy lába a szent Magyar földünket érinti azonnal nem rúgjátok ki Magyarország területéről azonnal és örökre, úgy a 2024-es választásokon biztosan egy szavazótokat el fogjátok veszíteni, de lehet, hogy többet is mert a geci láda német szaralakot és Magyar ellenes szarkeverőt rajtam kívül még több száz és ezer ember veti meg és utálja. Viktor és Péter ezt kurva , kurva jól fontoljátok meg.
Csubszi
2023. május 08. 16:37
No migration, no gender, no war, - no Freund!
dezodor
2023. május 08. 15:12
Freund neked mi is üzenjük hogy húzz a pitsába.
Antal Béla
2023. május 08. 13:42
... történelem ismétli magát. A német zöldek nem sokára BARNA inget húznak és zászlójukra írják "DEUTSCHLAND MACNT FREI!" A náci nemzet, náci marad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!