Lesújtott a cenzúra: letiltotta a Facebook a Transzparens Újságírásért Alapítvány oldalát

2023. május 04. 20:06

Úgy tudni, hogy a médiaelemző szervezet megsértette a Facebook közösségi irányelveit. Legalábbis a platform erre hivatkozott.

2023. május 04. 20:06
null

Letiltották a Transzparens Újságírásért Alapítvány Facebook-oldalát – számolt be az Index a Transzparens Újságírásért Alapítvány közleménye nyomán. A közleményből kiderül, hogy „erre vélhetően azért került sor, mert több felhasználó is jelenthette az oldalt a Facebook cenzorainál,

„A döntés ellen a Transzparens Újságírásért Alapítvány munkatársai fellebbezést nyújtottak be, mivel véleményük szerint egyetlen tartalmuk sem volt szabályellenes” – írták a közleményben. 

Hozzátették, „a közösségi médium munkatársai befogadták a Transzparens Újságírásért Alapítvány fellebbezését. Amennyiben döntés születik a médiaelemző szervezet Facebook-oldalának sorsáról, arról ismételten tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot.”

Nyitókép: Transzparens Újságírásért Alapítvány Facebook-oldala

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lauder Stenonis..
2023. május 05. 13:30
Azért durván működik 1984 szelleme. Az Alapjogokért Központ az alapjogok ellen dolgozik, a Transzparens Újságírásért meg a transzparens újságírás ellen.
Brandon the great Negro
2023. május 05. 12:08
Komoly géppel írt feljelentés lehetett.
njohn
2023. május 05. 08:51
A gennyes libbantaknak csak addig tart a szolasszabadsag, ha az ő véleményukkel egyező. Ha nem, akkor mindent elkövetnek, hogy ne legyen masnak vélemenye.
Igazszó
2023. május 05. 08:39
Elég tehetségtelen balfasz az a magat jobbernek, nemzetinek, kereszténynek hazudó szervezet, amelyik a zsidó kommunista netes tömegmédiát használni próbálja. Mindig ez a vége. Sosem tanulnak a pofára eséseikből. Buták, mint a föld.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!