Gyilkosság történhetett a Rózsadombon

2023. május 01. 07:13

Az áldozat egy 75 éves nő. Folyik a nyomozás az ügyben.

2023. május 01. 07:13
null

Holtan találtak egy idős nőt II. kerületi otthonában, a rendőrség emberölés miatt nyomoz – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon hétfőn reggel.

A tájékoztatás szerint a II. kerületi Bimbó úton, egy társasházban vasárnap 22 óra 30 perc körül holtan találtak egy ott lakó 75 éves nőt.

A helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amelynek során felmerült az idegenkezűség gyanúja,

ezért a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető felkutatása folyamatban van – tették hozzá.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. május 01. 21:00
Feri nonstop bérmálkozáson vesz részt. Régi vicc Feri bácsi lélekszakadva rohan a sebészhez -Doktor úr azonnal heréljen ki! -Miért Gyurcsány elvtárs? -Ne kérdezősködjön doktor úr, heréljen ki! Elvégzi a műtétet a orvos, most már Feri bácsi elmondja. -Azért volt ilyen sürgős, mert Klára ragaszkodott hozzá hogy házasság előtt ezt a régi zsidó szokás szerinti műtétet elvégezzék rajtam. -De hát Gyurcsány elvtárs az a körülmetélés. -Na látja doktor úr, et a helyes kifejezés.
Rasdi
2023. május 01. 14:36
Ismertétek a hölgyet, hogy gúnyt űztök a halálából? Mivel érdemelte ki? Összeveszhetett a bejárónőjével, ami idevezetett. Vagy megölhette a fia/lánya, esetleg az unokája.
Mortis Rigor
2023. május 01. 08:41
Mi történhetett Solymosi Esztikével ?
igen de nem
2023. május 01. 08:34
Ez már a Columbo asztala... Vagy a Serlok Holmszé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!