Hivatalos: belépett a DK-ba a korábbi jobbikos Varga Ferenc

2023. május 10. 10:30

Az országgyűlési képviselő „azt a feladatot kapta a DK-tól, hogy a remény hírnöke legyen a saját választókörzetében”.

2023. május 10. 10:30
null

Hivatalosan is a Demokratikus Koalíció tagjává vált Varga Ferenc országgyűlési képviselő és nemzetiségi önkormányzatokért felelős árnyékkormánybiztos. Bár Kövér László fideszes házelnök ugyan megakadályozhatja, hogy Varga Ferenc országgyűlési képviselőként hivatalosan is a DK-frakció tagja legyen, ez azonban semmin nem változtat – írja a párt az MTI-nek eljuttatott közleményében. Hozzáteszik:

egy DK-st soha nem a pozíció vagy a képviselői jogállás tesz politikai közösségünk tagjává, hanem feladatának elvállalása és elvégzése.

Varga Ferenc azt a feladatot kapta a DK-tól, hogy a remény hírnöke legyen a saját választókörzetében, a nemzetiségi önkormányzatok, valamint a roma felzárkóztatás területén, ezen felül pedig szoros együttműködésben dolgozzon a DK képviselőcsoportjával az Orbán-rendszer lebontásáért folytatott küzdelemben – olvasható a közleményben.

Dobrev Klára szerda délelőtt Facebook-oldalán arról írt, 2023 májusában „a DK-s óriásplakátokon a legkisebb falvakba is elvisszük az üzenetünket”. „Orbán az árakat emeli, mi a béredet fogjuk” – hangoztatta az EP-képvsielő.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Haus Fiegl
2023. május 11. 10:12
Pedig olyan ertelmes arca van.....
No comment no cry
2023. május 10. 23:50
"Varga Ferenc azt a feladatot kapta a DK-tól, hogy a remény hírnöke legyen" A remény hírnöke? Kezd úgy kinézni a dolog, hogy nem lesz szükség harangozóra. Pech Ujhelyinek.
Kristály
2023. május 10. 16:25
Nem kell rájuk szavazni a Jobbikra mert náci párt lett a DK a nyomort hozó párt. Egyiket sem akarjuk. Mehetnek ku....a anyjukba.
nuknuk
2023. május 10. 15:03
Ez a cigány zsidó keverék Varga Jobbikos volt? Mi folyik itt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!