Daniel Freund szerint Hadházy Ákos kiváló munkát végez

2023. május 16. 13:55

A német EP-képviselő kedden az Állami Számvevőszéken járt.

2023. május 16. 13:55
null

A balliberális EP-képviselő második budapesti napjáról is beszámolt Twitter-oldalán. Mint fogalmazott, „érdekes találkozón” vett részt az Állami Számvevőszékkel.

Azt a kérdést tette fel, hogy „az Orbán körüli emberek hihetetlenül meggazdagodnak.

Mint írta, azt a választ kapta, hogy „nem, nem, nem, nem: nekünk nincs értékelésünk a kormány teljesítményéről. Nem tudjuk, hány ügyet továbbítottunk a bíróságoknak”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Egy kommentelő a poszt alatt arra volt kíváncsi, hogy tervez-e találkozni Hadházy Ákos országgyűlési képviselővel, mivel „ő megoszthatja velet az igazi »csodát«”

Erre Freund azt válaszolta, többször is találkozott már Hadházyval, aki véleménye szerint „kiváló munkát végez”.

Nyitókép: Twitter

***

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabo107
2023. május 17. 14:38
Vidd el magaddal .... seggtamponnak. arra való.... két inproduktív mocskos kibic.... hogy a rosseb enné meg őket....
Krupp Skya
2023. május 17. 06:53
"Hadházi Ákos kiváló munkát végez" A Lónak a faszával? Felnyomhatná neked is csak egy kicsivel több vazelinre lenne szükséged mint hagyományos esetben.
bagira
2023. május 17. 02:00
Freund hiába szabadkozik pénzt nem fogad el , olyan helyre jár be ahol a korrupció vezetőket képviselőket körül lengi . Európa szarkái , jó lesz a dolguk végezte után zsebeiket táskáikat kiürítik , az ilyen alakokat szokás megmotozni.
bagira
2023. május 17. 01:28
Freund hazudozik összevissza legalább egy munkát mondjon , közben Áki a parlamentbe nem jár be . Hazug jelentéseket küld Brüsszelbe. Brüsszelből olyanok szimatolnak akik nem értenek a revizori munkához , papírokat lapozzák nyálazzák fogalmuk sincs mi a tartalma. Ez a Cseh ellenőr végzettséggel nem rendelkezik , bírósági eljárás folyik beadott pályázata ellen . Konkrét ügyeket nem tudnak említeni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!