Daniel Freund a Budapesten töltött 1. napja után: Óriási nyomás nehezedik a médiaszabadságra Magyarországon!

2023. május 15. 19:38

A német balliberális EP-képviselő mérleget vont.

2023. május 15. 19:38
null

Daniel Freund hétfőn megérkezett Magyarországra, és a Twitter-oldalán közzétett összegzés alapján már találkozott a sajtó képviselőivel.

A német balliberális EP-képviselő bejegyzésében úgy fogalmazott: „Újságírók történeteit hallgattam.

Rendszeres a diszkrimináció. Kormányzati hirdetések kizárólag kormánypárti médiumoknak jutnak” – írta Freund.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Mandiner-archív

***

 

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vesalius
2023. május 22. 11:29
Tökéletesen igaz. Óriási a sajtószabadság elleni nyomás. Hazai és nemzetközi porondon mindent megtesznek a főáramlathoz nem igazodó médiumok és személyek ellen, hisz tűrhetetlen, hogy egyeseknek van lehetőségük a kulturmarxista-PC-woke-progresszivista-álliberális-balliberális hatszögön kívüli vélemények megjelenítésére.
miszpopi
2023. május 17. 23:44
lyúly ez türhetetlen44!!4!44!!!!!
FRIK
2023. május 17. 12:27
Hogy itt mennyi újkommunista Fideszes elvtárs kommentel. Döbbenetes. Sokan azt hitték, hogy a rendszerváltással vége a szocializmusnak/kommunizmusnak, de nem. Most azok a komcsik vannak hatalmon, akiket akkoriban nem hagytak szóhoz (hatalomhoz) jutni, vagy az azok által kinevelt új nemzedék. Orbán jól látta, hogy a KISZ-ben nem lenne elég esélye, így kellett egy másik párt. Egy demokrata (liberális) párt, mert akkor az volt jó a hatalmi ambíciójához és érvényesüléséhez. Micsoda kétszínű fasz. Most meg éppen keresztény, mert most az felel meg a céljainak. A múltkoriban, amikor azt böfögte oda az újságírónak, hogy "... nem látja, hogy most jövök a templomból", megkérdeztem volna, hogy onnan meg mit loptál Viktor?
zuriktodor
2023. május 16. 20:23
Meg kéne dobálni záptojással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!