Ismét pert nyert a fővárossal szemben a Karácsonyék által kirúgott ateista aktivista

2023. május 15. 12:53

Békés szerint a főpolgármester a katolikus propagandát terjeszti.

2023. május 15. 12:53
null

Újabb pert nyert a fővárossal szemben Békés Gáspár. „2021-ben pert indítottam a TASZ segítségével a Főpolgármesteri Hivatallal szemben, miután törvénytelenül rúgtak ki munkahelyemről a KDNP lejáratókampánya nyomán” – írta a Facebook-oldalán.

Békés megjegyzi, hogy már 2021-ben is kimondták, hogy a Főpolgármesteri Hivatal törvénytelenül bocsátotta el. „A főváros ez ellen fellebbezett. A másodfokú eljárás egyetlen pont kivételével mindenben nekem adott igazat” – fogalmazott.

Az ateista aktivista arra kíváncsi, hogy „vajon az ellenzék hogyan számol el egy korrupt főpolgármesterrel,

hogy jogi precedenst teremtsen a munkavállalók progresszív liberális véleményének elfojtására”.

***

Nyitókép: Békés Gáspár Facebook-oldala

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. május 16. 21:32
" Az ateista aktivista arra kíváncsi, hogy 'vajon az ellenzék hogyan számol el egy korrupt főpolgármesterrel, aki katolikus propaganda terjesztése mellett azért küzd, hogy jogi precedenst teremtsen a munkavállalók progresszív liberális véleményének elfojtására'. " A progresszív liberális az lényegében náci.
Zanya
2023. május 15. 22:32
Ezt a visszataszító U undormányt.. próbaidő alatt kirúgják mert selejt de perelhet
röviden
2023. május 15. 15:04
Bele se merek gondolni, mit tenne a szenteltvíztartóval, aki szerint Karácsony "katolikus propagandista".
Rasdi
2023. május 15. 14:51
Miben jelentkezik, ha egyáltalán jelentkezik a munkahelyén, hogy ez a gyerek "ateista aktivista"? Ha ez az "aktivizmusát" a munkahelyén folytatja, akkor még a véleménye miatt is joggal rúgták ki. Ha netán valamely keresztény felekezet részéről kísérelt volna meg "hittérítői tevékenységet" folytatni, akkor is. Már csak azért is, mert amellett a szerződés szerinti kötelességét nem tudta volna teljesíteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!