Bede majdnem „picsán rúgta” Hadházyt (VIDEÓ)

2023. május 22. 07:44

Végül nem lett sem rugdosás, sem bunyó.

2023. május 22. 07:44
null

„Segítség, elütött Hadházy!” – című Facebook-bejegyzésben számolt be a független parlamenti képviselő a Bede Zsolttal történt legújabb afférjáról, ami a pénteki tüntetésen zajlott le. Míg korábban ugyanis autós balhéba keveredtek – a Vadhajtások portál vezetője ráugrott a politikus motorháztetőjére, Bede szerint azonban elütötte –, most „csupán” beszólogatták egymásnak.

Bede xanaxosnak nevezte Hadházyt, erre a politikus ironikusan megkérdezte, hogy meggyógyult-e a térde. Erre Bede közölte, hogy „mindjárt picsán rúglak, és akkor megtudod, hogy mennyire jó a lábam”. Később azonban kiderült, hogy nem akarja megütni.

A politikus a posztjában azt írta,

– szerencsére meggyógyult a térde; – szeretne engem megrugdosni; – de gyáva ahhoz, hogy ezt nyíltan, a következményeket vállalva megtegye, ezért zsebnáci propagandistákhoz méltón inkább az erre fogékony honfitársainkat próbálja erőszakra hergelni.”

Persze – fogalmaz – nevethetne rajta, de nem ezért teszi közzé, hanem hogy felhívja rá a figyelmet: a bedék, budaházyak és a többiek már a hatalom eszközei.

„Ne felejtsük el, hogy a zsebnáci terroristát Novák Katalin nem tudta volna kiengedni, ha nincs Varga Judit ellenjegyzése. És azt se felejtsük el: a diákokat és képviselőket ért teljesen törvénytelen rendőri túlkapásoknak is az az üzenete, hogy az ellenzékkel szemben mindent meg lehet tenni. A hatalom fasizálódását csak tömegek tudják csak megállítani és csak tőlünk függ, hogy megvárjuk-e, amíg valóban vér fog folyni” – zárta sorait.

Nyitókép: Facebook

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tjunior
2023. május 24. 06:41
zsótika eléggé lelakott alkoholista benyomását kelti
Dugin
2023. május 22. 22:33
Hát azért ez a Bede gyerek se százas. De tényleg jó az ha ide sülyed a közélet? Nem esetleg értelmes vitákat kellene folytatni. Értem én, hogy Hadházy egy kretén, de ez a Bede még rajta is túltesz.
Sulammit
2023. május 22. 20:03
Hadházyval ott volt a nagyon "bátor" nagyon pimasz fia, aki most nem merte sem a középsőujját mutogatni, sem beszólogatni Bedének, ahogyan a mindig udvarias Császár Attilának megtette.
káli
2023. május 22. 19:32
Elütött a hatházi. Kiabálta a majdnemember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!