Tordai Bence: Annyi fideszes médiamunkás tobzódott a kapunkban, hogy rá se fértek egy képre

2023. április 11. 22:23

A politikus azt is hozzátette, hogy a szakértői vizsgálat idejére a gyerekeket evakuálni kellett otthonról.

2023. április 11. 22:23
null

Ahogy már korábban a Mandiner beszámolt róla, kedd délután igazságügyi szakértő végzett vizsgálatot Tordai Bence II. kerületi ingatlanjánál, miután

a politikus pert indított, amiért a kormányhivatal nem állította ki számára a hatósági bizonyítványt, mivel szerintük az ingatlan nem felelt meg az előírásoknak.

A vizsgálatot követően Tordai Bence Facebook-bejegyzésben fakadt ki, amiért a vizsgálat idején több – szerinte kormányközeli – médiaorgánum megjelent a háza közelében. A politikus szerint úgy látszik, a magánélet védelme csak „az állampárt képviselőinek jár”, az ellenzéki politikusoknak nem. Különösen kifogásolta, hogy az újságírók a gyermekeire sem voltak tekintettel, akiket „evakuálni kellett”, mert ennek mert „egy szülő sem tenne ki iskolásokat és óvodásokat” – írja a Párbeszéd-Zöldek társelnöke.

A politikus képeket is készített a média munkatársairól, amelyeket szintén megosztott Facebookon, azzal a megjegyzéssel: „annyi fideszes médiamunkás tobzódott a kapunkban, hogy rá se fértek egy képre”.

Nyitókép: Földházi Árpád 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. április 13. 09:33
Amerika már vissza támadt. Pont egy CIA ügynöknek akarják lebontani a házát amikor a CIA-tól volt engedélye.
Krupp Skya
2023. április 13. 09:31
A majomháznál is sokan szoktak lenni Megtörtént: A majomháznál egy házaspár figyelte ahogy a majom pisált majd jóerősen megrázta. A hölgy a férjéhez: Nézz oda apa pont úgy csinálja ahogy te szoktad. Lehet a Gréci házaspár volt?
orygabor
2023. április 12. 17:43
Hirtelen milyen érzékenyekké válnak ezek az agresszív köcsögök! Ugye megvan, melyik szocioközegre jellemző ez? A bőrszíne alapján nem is gondolnánk!
orygabor
2023. április 12. 17:39
Hát, volt ott mit nézni, Benyus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!