Rodrigo Ballester helyretette Brüsszelt a gyermekvédelmi törvény kapcsán

2023. április 24. 19:29

Kiemelte, hogy az Európai Uniónak semmi köze sincs az európai gyerekek szexuális neveléséhez.

2023. április 24. 19:29
null

„Az Unió az Európai Bíróság elé vitte Magyarországot a kiskorúak védelméről szóló törvénye miatt, amely megtiltja az iskolákban a szexuális propagandát és a nemi indoktrinációt” – kezdte mondanivalóját legújabb videójában Rodrigo Ballester.

Az MCC Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője szerint az Európai Uniónak semmi köze sincs az európai gyerekek szexuális neveléséhez.

Rodrigo Ballester szerint az EU a közös értékek nevében rendszeresen túllépi a hatáskörét. Azt is hozzátette, hogy ezzel bebizonyította

az Európai Unió, hogy nem semleges, hiszen egy ideológia mellett áll ki nyíltan.

Az MCC Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője summázatként megjegyezte, hogy a gender ideológia káros a gyermekekre.

***

Nyitókép: Frederick Florini / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
seneca6
2023. április 24. 22:34
Faszomat válaszolsz, te kretén. Nem érted, hogy ez így hányadék, te paraszt? El se olvasom, mert ez így egy rakás szarnak se jó. Eszem faszom megáll ettől a sok hülyétől.
Pusikas
2023. április 24. 21:39
Az EU mára egy csodásan működő, saját magát ellenőrző korrupt társaság, másod-harmadosztályú "politikusokkal"! Már az első elnöknek is csak érettségije volt,sebaj! Ehhez képest mi az hogy sms-ben rendelek valamit milliárdokért? Sőt azok mára el is tűntek! Persze Mo,és Lengyel o. Diktatúra!) Ó és teljesen hideg, fel kell melegíteni! Kivéve ha fideszes politikus vesz részt melegbulin! No akkor aztán olyan pellengérre állítjuk hogy....
Aerion
2023. április 24. 20:21
Nem kellene 2023-ban rácsodálkozni arra, hogy az eu jelenlegi vezetése miféle "értékek" mellett áll ki. Nincs itt semmiféle semlegesség, ha volt is valaha, az már régen halott, a helyét elfoglalta az az emberiségellenes moslék, ami egyre bátrabban és brutálisabban darál le mindent, ami vele szembe jön, akár még önmagát is, ha rossz helyre téved. Nem azt a kérdést kell feltenni, hogy mi történt és mi történik, egyáltalán nincs szükség kérdésre. Válaszokra van szükség, mert a tények itt vannak előttünk.
Lajoss
2023. április 24. 19:55
Rodrigo,a magányos harcos..Bruhaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!