Ezer négyzetméteren pusztított a tűz Pilisvörösváron

2023. április 04. 14:30

Biztonsági okokból még a Széchenyi utcai tagóvodát is kiürítették.

2023. április 04. 14:30
null

Megfékezték a tűzoltók a pilisvörösvári Fő utca egyik üzletének tetőszerkezetén és felső szintjén kedd délelőtt keletkezett tüzet – tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kora délután az MTI-vel.

A mintegy ezer négyzetméteren pusztító tűzhöz fővárosi hivatásos, valamint pilisvörösvári és solymári önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megfékezték a lángokat és már az utómunkálatokat végzik.

A tűzoltás idejére a szomszédos épületet biztonsági okokból kiürítették.

A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

„A robbanások miatt a Széchenyi utcai tagóvodát kiürítették, a gyerekeket átkísérték a Rákóczi utcai központi óvodába” – közölte a Pilisvörösvár Facebook-oldal.

(MTI)

Nyitókép: Pilisvörösvár

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. április 04. 17:08
Egy szolgáltatóház. Bármi lehetett, emberi mulasztás, villany zárlat... Voltam ott, nagy dugót okozott. Akkora erőkkel vonultak ki, hogy oda sem fértek annyian. Egy utcával odébb is állt egy kosaras Magirus.
Odone Ricci
2023. április 04. 15:19
Ezer m2-es élelmiszerüzlet kigyulladt egy nyugodt településen. Mi lehet az oka a tűzesetnek ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!