Ingyen utazhatunk a pápalátogatás helyszíneire

2023. április 14. 20:01

Az ország bármely pontjáról ingyen igénybevehetőek lesznek a MÁV-Volán-csoport és a GYSEV járatai.

2023. április 14. 20:01
null

A MÁV-Volán-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít a Ferenc pápa látogatásához kapcsolódó eseményekre, jelentette be pénteken a MÁV.

Ennek értelmében április 29-én és 30-án ingyen lehet használni a MÁV-Volán-csoport és a GYSEV járműveit az ország bármely pontjáról Budapestre. A díjmentesség a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. menetrend szerinti járatainak 2. osztályú kocsijain, valamint a Volánbusz Zrt. menetrend szerinti járatain lesz érvényes. Az utazáshoz regisztrációs jegy vásárlása nem szükséges. 

A további technikai részletekről az érintett közlekedési szolgáltatók folyamatosan tájékoztatják az utasokat – közölte a MÁV.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. április 14. 21:54
Engem nem érdekel az a jezsuita.
akkor ki
2023. április 14. 20:39
Miskolcra is ingyen utaztak a proli belpesti nyuggerek klára miskolci performanszára.
kunfia
2023. április 14. 20:10
Pápa: "Aki keresztény, nem terjeszthet hamis híreket, nem alkalmazhat karaktergyilkosságot, nem terjeszthet gyűlöletet a médiumokon keresztül "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!