Börtönből szabadult, családjával ünnepelt, italoztak, majd nyakon szúrta a testvére

2023. április 17. 10:05

Csak a véletlenen múlt, hogy nem lett az esetnek halálos következménye.

2023. április 17. 10:05
null

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 49 éves férfival szemben, aki – italozást és előzetes szóváltást követően – nyakon szúrta a testvérét. A Fővárosi Főügyészség az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta, a vádirat szerint a sértett 2020. november 14-én reggel szabadult végrehajtandó szabadságvesztés büntetéséből, és ez alkalomból a családtagjai összejövetelt szerveztek neki egy ferencvárosi lakásban.

A rendezvényen leittasodó sértett és annak szintén ittas állapotú testvére – a későbbi vádlott –, valamint ez utóbbi fia szóváltásba keveredett. A vita során a vádlott fia a sértettet egy alkalommal megütötte,

majd a vádlott is rátámadt a testvérére, először meglökte őt, majd egy késsel nyakon szúrta.

A megszúrt testvér nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de csak a véletlenen múlt, hogy nem lett az esetnek halálos következménye.

A Fővárosi Főügyészség a többszörös visszaeső, feltételes szabadság hatálya alatt álló és jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottat emberölés bűntettének kísérletével vádolja – áll a közleményben.

Nyitókép: ugyeszseg.hu
 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2023. április 17. 19:02
c?
basti64
2023. április 17. 14:43
Mint a "Chicago"-ban: "Aztán beleszaladt a késembe. Beleszaladt a késembe. Tízszer!"
Osztap Bender
2023. április 17. 14:17
Igaz, hogy az állam és még sok idióta szervezet szerint "cigánybűnözés" nem is létezik, azért a Mandiner nyithatna egy ilyen című al-oldalt. Minden oldalon szerepelhetne a felirat, "Igaz, hogy cigánybűnözés nem létezik" de azért olvassátok az alábbiakat, hátha mégis:
robertdenyiro
2023. április 17. 14:15
Ez nem az ork_szankciók nevű ipse volt? De csak tipp.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!