Egy kiló kokaint nyelt le a Sierra Leone-i férfi, lekapcsolták a Liszt Ferenc repülőtéren

2023. április 13. 11:34

A férfi furcsán viselkedett, a CT-vizsgálat 35 kapszulát mutatott ki a tápcsatornájában.

2023. április 13. 11:34
null

Kokainkapszulákat nyelt le, így próbált csaknem egy kilogrammnyi kábítószert Magyarországra csempészni egy Sierra Leone-i férfi, aki a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren vált gyanússá a pénzügyőröknek – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint az utas a hollandiai Eindhovenből érkezett, és a zöldfolyosón keresztül lépett be az országba. A pénzügyőrök a férfi csomagjainak és ruhájának átvizsgálásakor nem találtak kábítószergyanús anyagot, de a férfi viselkedése alapján felmerült a gyanú, hogy kábítószert rejthetett el a testüregében, ezért CT-vizsgálatra kórházba szállították. A röntgenvizsgálat

a férfi tápcsatornájában 35 kapszulát mutatott ki, amelyek csaknem egy kilogramm kokaint tartalmaztak.

A kábítószer feketepiaci értéke több mint 28 millió forint. A NAV munkatársai a kábítószert lefoglalták, és feljelentést tettek a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságon – olvasható a közleményben.

(MTI)

ANyitókép: Illusztráció / police.hu

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. április 13. 12:50
Ez mindennapos Dél-Amerikában. Ajánlom nézzétek a NAT GEO-n a következő műsorokat : - Kokainreptér : (város neve) - Drogfogások a repülőtéren
Palmoilfree
2023. április 13. 12:34
Elszigetelt eset.
zrx8
2023. április 13. 12:14
Özönlik a wakandai magascivilizáció.
szintetikus
2023. április 13. 11:58
Tompinak mi a véleménye erről a veszteségről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!