Kiengedné a börtönből az ügyészség Herczeg Zoltánt

2023. április 18. 16:30

A vádhatóság azt indítványozza, hogy a bíróság helyezze bűnügyi felügyeletbe a neves divattervezőt és gyanúsított-társát.

2023. április 18. 16:30
null
Baranya Róbert
Baranya Róbert

Az ügyben illetékes IV. és XV. Kerületi Ügyészség kezdeményezte a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított H. Zoltán és gyanúsított-társa

letartóztatásának megszüntetését és velük szemben bűnügyi felügyelet elrendelését

a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírájánál – tudta meg lapunk a Fővárosi Főügyészségtől.

Ismert, a divattervezőt még tavaly októberben fogták el egy másik férfival együtt egy rajtaütés során.

Herczeg Zoltán gépkocsijában és lakásán összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát – és 16 gramm kokaingyanús port, a másik gyanúsítottnál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerin kokaint – találtak.

A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kezdeményezett eljárást a két férfi ellen, akik még akkor letartóztatásba kerültek. Ennek határidejét azóta többször meghosszabbították, legutóbb április 23-ig.

Herczeg beismerte, hogy fogyaszt kábítószert, ám a kereskedelmet tagadta.

A baloldali közszerepléseiről is elhíresült divattervező voltak az aki O1G feliratú pólókat tervezett és ad is el webáruházában, ahol a Nemzeti Dohányboltok logóját idéző „Nemzethy Paraszt” és „Nemzethy Munkás” feliratú pólókat is lehet kapni.

Fotó: Herczeg Zoltán/Facebook

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holnapislesznap
2023. április 18. 23:21
Találtak náluk törvény által tiltott kábítószereket - grammokról és kokainról is volt szó - basszák őket börtönbe, mert ez a törvény!
B I L
2023. április 18. 21:27
Ez a selejt még élvezte is rojtosra baszták a seggét odabent a 130 kg os kancigányok. :))))
jánosbácsi
2023. április 18. 21:05
Völner Páli meg szabadlábon.
Brandon the great Negro
2023. április 18. 19:43
A "neves divattervező". Vajon kire gondolhat a jogtudó? Olyan biztos, hogy Zoli ki akar jönni a sok hosszúidős-életfogytos kigyúrt bika közül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!