Gyurcsány Ferenc: Jézus mi vagyunk (VIDEÓ)

2023. április 03. 21:29

A DK elnöke ezúttal sem aprózta el kijelentéseit.

2023. április 03. 21:29
null

Gyurcsány Ferenc a Spirit FM vendégeként meglepő kijelentéseket tett. A műsorban például Karácsony Gergely munkásságát is kritizálta, amit egy hasonlattal kívánt illusztrálni.

„Vagyunk egy történelmi küzdelemben”

„Könnyű szeretni Karácsony Gergelyt. De nem teljesíti a feladatát szerintem. Tehát, hogy lesz majd biciklisáv az Üllői úton, ez állati jó, annak, aki szereti a biciklis sávot, én erről most nem tudok véleményt mondani. De szerintem itt nem ér véget a feladat. Vagyunk egy történelmi küzdelemben. Az emberek Barabást kiáltanak. Én meg azt gondolom, hogy Jézussal kell menni” – fogalmazott, hozzátéve a DK-s politikai közösségre célozva, hogy

ők Jézus, Orbán pedig Barabás, az áruló, és nem lehet utat engedni a Barabásoknak.

A műsor említett részletét az alábbiakban nézheti vissza:

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hannibalbarkasz
2023. április 04. 17:20
Gyurcsány Ferenc Jézus. Remélem úgy végzi ő is, azzal a különbséggel, hogy ő speciel bőven meg is érdemelné.
Lehelke
2023. április 04. 16:37
Ad 1: ösdzekeveri az - ahogy fogalmaz - áruló Júdást és Barabást - a legvégén meg kiborul, amikor szembesítik azzal, hogy ő 2006-ban hazafiatlannak tartotta Orbánt, mert az eu-i néppártban támadta az akkori hazug (!!!! - Fletó fogalmaz így saját ex kormányáról!!!) kormányt, most pedig Dobrev ugynezt csinálja az eu-ban a mostani kormánnyal szemben. Azzal vágja ki magát (utolsó mondat!!!), hogy de ők (ti. DK) nem a pénzekről beszélnek, hanem arról, hogy "helyre kell állítani a köztársaság intézményeit". Ó, dehogynem Fletó: a ripacs, rákosista nejed folyamatosan az eu-s pénzek visszatartásáról óbégat. Egy különbség: 2006-ban véres diktatúrát csináltatok 90%-os médiafölénnyel. Ma - hiába hazudozol itt a kötcsei szomszédodról, hogy csak királyi rádiót hallgat - én Somogyban, Kötcsétől 20 km-re telefonon hallgatom a hazudozásaidat - és bármit, amit akarok úgy, hogy a médiahelyzet nagyjából fele-fele, de inkább a komcsilibsik felé billen + a youtube azt tilt le, akit akar.... És általában a jobbosokat tiltja.
edico
2023. április 04. 11:21
Bunkó Paraszt gyurcsány
Gablex
2023. április 04. 10:53
Feri, Jézus gyermekei nem szoktak füvet szívni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!