Felvétel készült arról, ahogy a hajánál fogva rángatta diákját egy tanár

2023. április 21. 21:39

Az incidens Kesznyétenben történt.

2023. április 21. 21:39
null

Felvétel készült arról, ahogy egy tanár a hajánál fogva rángatja végig az osztálytermen 13 éves diákját Kesznyétenben. A kislány közben hangosan sikítozott – számolt be róla a Tények.

A kegyetlen bántalmazásról egy másik diák készített videót. A Tények megtudta, hogy a kiskorú azért veszett össze a tanárával, mert

a nő el akarta venni tőle a telefonját, amit óra közben használt.

Az érintett pedagógust a tankerületi központ mentesítette a munkavégzés alól, a kislány családja pedig feljelentést tett.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. április 23. 14:29
Ugyan ki, és miért törölhette Álmos Andor bejegyzését, hacsak nem önmagát törölte... Álmos Andor 08:54?
agenda
2023. április 22. 20:12
1. Vajon jó-e, hogy mindenkinek 16 éves korig kötelező a közoktatásban részt vennie? Mi lenne, ha nem kellene tanulniuk? - mert képtelenek az iskolai figyelemre-fegyelemre... 2. Az órákon minden iskolában nyomogatják a diákok a mobiljukat s csak ritkán a tanagyagért. 3. Vajon miért nem veszik fel a diákok azokat a jeleneteket is, amikor ők beszélnek durván, becsmérlőleg, sőt trágárul?
olajfa1
2023. április 22. 16:38
Ezekután a tanárokat HIDEGEN FOGJA HAGYNI HOGY VALAKI PUSKÁZIK VAGY SEM! A "mi időnkben" a "puskát" még rejtettük... -ki ide ki oda- de most már hivatalosan is lehet puskázni! SŐŐŐT! AKÁR ZENÉT VAGY FILMET IS BEADNI AZ OSZZTÁLYTÁRSAKAT ÖRVENDEZTETNI!... Persze a tanár viselkedése is túl ment minden határon... Mondjuk meg nem fegyelmezheti a diákot... -mert a mi időnkbe ha pl valaki wokment használt volna azt simán kiküldhette volna a tanár... de manapság ezt nem teheti meg...
Robert69
2023. április 22. 09:54
Nem értem milért nem lehet a mobiltelefonokat lenémítva óra előtt kirakatni a diákokkal, egy arra rendszeresített polcra a tábla mellé. Amit szünetben elvehetnek onnan. Milyen indokkal tartják maguknál az órán. Mi az a fene fontos dolog ami miatt állandóan elérhetőnek kell lenniük? Tényleg nem értem milyen joga sérül valakinek ha 45 percig a telefonja tőle 10méterre jól látható helyen biztonságban van. Aztán meg hülye a tanár mert 1-est kapnak. A szülő számonkéri a tanárt hogyan lehet, hogy az ő gyermeke megbukik, biztosan személyes bosszú a tanár részéről. A tanár is ember. Mi van ha szándékos provokáció volt? Ebbe még nem gondolt bele senki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!