DK: Az Orbán-kormány leváltása után Budaházy György és társai vissza fognak kerülni a börtönbe

2023. április 28. 14:20

A Gyurcsány-párt szóvivője azt mondta, Orbán Viktor „közveszélyes, szélsőjobboldali terroristákat” szabadított rá újra Magyarországra.

2023. április 28. 14:20
null

A DK is reagált a hírre, miszerint Novák Katalin elnöki kegyelemben részesítette Budaházy Györgyöt és társait. Barkóczi Balázs úgy fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján, hogy 

„az Orbán-kormány leváltása után Budaházy György és társai vissza fognak kerülni a börtönbe”.

A DK szóvivője kijelentette, „hűséges fideszes pártkatonaként, Orbán Viktor parancsára" adott elnöki kegyelmet Novák Katalin köztársasági elnök a terrorizmusért jogerősen elítélt Budaházy Györgynek és „bandájának”.

Az országgyűlési képviselő szavai szerint 

„Orbán Viktor olyan közveszélyes, szélsőjobboldali terroristákat szabadított rá újra Magyarországra,

akik rálőttek és Molotov-koktélokat dobtak baloldali politikusok házaira, szórakozóhelyekre, továbbá embereket vertek össze a nyílt utcán”. Barkóczi elmondta, a többi elítélt terrorista szabadon engedésével Orbán Viktor újra politikai erőszakot zúdít Magyarországra utcáira.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tellurium
2023. április 29. 16:26
Szóval Budaházy veszélyes terrorista, de a muszlim arab országokból és kultúrkörből érkező 90%-ban hímmemű menekültek, akik bár valóban nagyobb jólétre vágynak, mint amit szerény hazánk biztosít számukra, de nem vetik meg a magyar nőket és bármelyik EU-s ország állampolgárát szívesen ejtik teherbe, azokkal semmi probléma, akik ellenük felszólaltak, a beáramló tömeg ellen, akik 100x akkora mennyiségű EMBERTÖMEG, mint Magyarország teljes lakossága és még mindig meglehetősen humánus módon kezelik más demokratikus bezzegországokhoz képest, mint az USA a mexikóiakat, azok pedig aljas embertelen lelketlen gonoszok, hogy szegény migránsokból nem kérnek, mikor a saját országukban is van nélkülözés és szegénység és inkább a honfitársaiknak segítenének szívesebben, mint idegen kultúrkörből származó embereknek, akik nyomorához semmi közük... Nem úgy, mint más európai országoknak, mint Franciaország vagy Anglia, illetve az USA, mint főkolompos... Fuck logic...
JoOnny
2023. április 29. 11:32
Nem vagyok az ügy bennfentese, nem ismerem a részleteket, csak amit az imigyAamugy elfogult média időnként bemutatta az ügyet. Nekem egyetlen kérdésem van! Ha valaki ellen bizonyítékok állnak rendelkezésre, akkor 17 év alatt nem lehet jogerős ítéletet hozni ellene? Ha a bizonyítékok nem teljes mértékben állják meg a helyüket, akkor miért nem született már felmentő ítélet? Ettől kezdve ez egy nyilvánvalóan politikai indíttatású ügy volt, amit a politika zárt le. Ha gyurcsánynak vannak bizonyítékai ellenük, amiket hitelt érdemlően is bizonyít, akkor álljon elő, ha nincsenek, akkor kussoljon. A saját kudarcos országlása alatt se tudta lecsukatni őket, akkkor most a balmellék legaljáról mit magyaráz?
kubota
2023. április 29. 09:57
"...továbbá embereket vertek össze a nyílt utcán..." Oszt' az általatok istápolt antifák mit csinálnak??? Fel kell köpni és aláállni!
states
2023. április 29. 07:56
Ezt már hallottuk, Feriklári, a választások előtt a parlamentben azt szónokolta, hogy a választások után az egész Fidesz Orbánnal az élen megy a börtönbe. Aztán a választások estéjén már 8 óra után sem látta senki, az eredményvárójukon pedig két hajléktalanon kívül a Makizaj-család volt látható. Ennyit ér ennek a komcsi gazembernek a fenyegetődzése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!