Ilyen az, amikor vegán aktivisták fradistákkal találkoznak a metróban (VIDEÓ)

2023. április 14. 10:13

„Megpróbáltak túlkiabálni, nehogy meg kelljen változniuk az igazság tudatában” – írják a Hungarian Animal Rights Corps aktivistái.

2023. április 14. 10:13
null

A HARC (Hungarian Animal Rights Corps) budapesti aktivistái a metrón próbálták felhívni az emberek figyelmét „az állatokat kihasználó iparágak kegyetlenségeire”. Mint azt YouTube-oldalukon írták: „sokan meghallgattak és elgondolkodtak az üzenetünkön,

míg mások megpróbáltak túlkiabálni, nehogy meg kelljen változniuk az igazság tudatában”.

„Ezekben a pillanatokban zajlik a történelem legnagyobb tömeggyilkossága, amihez önök is hozzájárulnak amikor húst, tejet, tojást vagy más, állati eredetű terméket vesznek” – hangoztatta az egyik aktivista az M2-es metrón. Aztán jöttek a Fradi-szurkolók.

A vegán aktivisták és a fradisták találkozása:

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. április 15. 08:56
Csak egy utolsó kérdés ezeknek a félnótás agyhugyköves elmebeteg erőszakoskodó barmoknak. HA AZ EGYETLEN DOLOG AMI VISSZATART MINKET A MEGÖLÉSÜKTŐL, AZ A BÖRTÖN akkor volt van vagy valaha is lesz rá módjuk hogy megváltoztassák a nézeteinket!? MOST MÁR KURVÁRA IDEJE LENNE ÉSZHEZTÉRNI BAROMARCÚKÁIM!
tgely
2023. április 15. 07:16
Mit csinál egy vegán a szunyogfelhőben? Áldozatul esik a szervilizmusának. És mit csinál a vénusz légycsapója a káposztaléggyel? Savban dédelgeti.
Házam Hazája
2023. április 14. 23:03
Nesze neked Budapest.
Malacborda
2023. április 14. 22:28
Minden állat, vagy növény szenved, ha megeszik, de ezért még nem láttam rókát, ami megfordult volna a tyúkól ajtjánál, vagy kombájn a búzamező szélén. Ezért az sem lett volna kár, ha ezeket a lányokat lenyelte volna az édesanyjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!