„Ha most azonnal nem térdelsz le, agyonverlek” – így alázták meg egymást a miskolci diáklányok (VIDEÓ)

2023. április 19. 15:06

A rendőrség vizsgálja a felvételeket.

2023. április 19. 15:06
null

Megdöbbentő felvételek kerültek nemrég a boon.hu birtokába. A videókon az látható, hogy tizenéves diáklányok hogyan bántalmazzák, illetve alázzák meg társaikat. Mindkét felvétel Miskolcon készült: az egyik a Miskolc Pláza parkolójában, a másik pedig annak tetején.

„Pofozd meg, fejeld meg!”

A tetőn készült videón egy lányt aláznak meg társai, akit többen is „fenyegető módon körbevesznek”, miközben a videót készítő biztatja őket:

– hallatszik a felvételen. Az egyik lány végül megüti a fenyegetett társát, aki ennek hatására letérdel támadói előtt. Erre egy másik lány úgy reagál: „Most kajak g**i ennyire megalázzátok egymást?”

A másik felvétel a pláza parkolóházában készült, és abban egy másik társaság szerepel. Ott szintén többen fenyegetnek meg egy lányt, akit egyikőjük meg is üt. Közben a videót készítő „elképedve”, „Úh g**i…” káromkodással csodálkozott rá a látottakra.

A rendőrség vizsgálja a felvételeket

A portál mind a két videót eljuttatta a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vizsgálják őket. A hatóságok későbbre ígértek tájékoztatást arról, hogy milyen bűncselekményekkel és következményekkel kell szembenézniük a felvételen szereplőknek és az azokat készítőknek.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. április 19. 19:00
Ide vezet az integráció, amit a baloldali, majd az Orbán kormány külföldi nyomásra hathatósan végrehajtott. Nem a cigányság emelkedik fel, hanem a magyar prolik kölykei süllyednek az ő szintükre. Ma már csak magániskolába érdemes járatni a gyereket, hogy ne találkozzon orkokkal.
Hannibal
2023. április 19. 17:51
Több nőt a politikába! Az mindent megold, hiszen ők nem szenvednek toxikus maszkulinitásban, és a fejükkel, okosan érvelve, finoman kezelik az ellentéteiket.
Micó
2023. április 19. 17:49
Régebben kifinomultabbak voltak.Akkor megmérgeztek a konkurens nőt. Ezek egyszerűek.
Micó
2023. április 19. 17:41
Ha fasz miatt történt, akkor rendben van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!