Beszólt a magyar sofőröknek a mesterséges intelligencia

2023. április 07. 18:00

Mutatjuk, szerinte mi a baj velünk a volánnál.

2023. április 07. 18:00
null

A Vezess.hu megkérdezte a mesterséges intelligenciát, a ChatGPT-t, hogy mit gondol a magyar autósokról, valamint a hazai közlekedési kultúráról. „Magyarországon általában érvényes a »jobb a sebesség, mint a biztonság« elve, amely azt jelenti, hogy sok vezető gyorsabban halad a megengedett sebességnél.

a sávok közti ugrálás, a féktávolság figyelmen kívül hagyása és az indokolatlan, veszélyes fékezés más járművek előtt.

Fontos megjegyezni, hogy az agresszív vezetési stílus nem biztonságos és kockázatos. Minden vezetőnek felelősségteljesen kell a volán mögött viselkednie, és tiszteletben kell tartania a közlekedési szabályokat és a többi közlekedőt” – válaszolta a ChatGPT.

A magyar autósoknak szánt tanács

A mesterséges intelligencia egy külön kérdésre még üzenetet is megfogalmazott a magyar autósok számára. „Az üzenetem a magyar autósoknak, hogy

Mindenki, aki részt vesz az közlekedésben, arra hatalmas felelősség hárul, hogy biztonságosan és tiszteletteljes módon közlekedjen. Tartsuk be a közlekedési szabályokat.”

***

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2023. április 09. 10:23
Megismerkedtem az új ChatGPT-vel, elég érdekes. Hazudik.
Zsolakomarom
2023. április 08. 14:41
van a magyarnal jopar nyugisabb europai nemzet, ami az utakon is erzodik ettol fuggetlenul a helyzet sokkal jobb mint 10 eve, vagy plane 20 vagy tobb eve....sajnos a forgalom folyamatosan no, de az emberek elozekenyebbek, mint regebben gyalogosokkal szinte mindenki figyelmes, turelmes szoval nem #mindenszar nekem az a lassusag, ami svajcban, hollandiaban van, mar tulzas, nincs bajom a magyar kozlekedessel, hulyek ugyan akadnak, de nem zavaro mennyisegben
Attila a nagy
2023. április 08. 13:11
Az a szép az egészben, hogy az MI pontosan az ilyen cikkek alapján ad választ. Tehát rövid idő múlva saját magát fogja ismételni.
kulszek
2023. április 08. 00:50
Nem csak gyerekeinkért vagyunk felelősek, hanem egymásért is. Legyetek előzékenyek a közlekedésben (is). Aki már járt nyugatabbi/nyugodtabb országban az látta hogy nagyon megéri!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!