Mesterséges intelligencia válaszol a lakosok panaszaira Hódmezővásárhelyen

2023. április 12. 14:44

Márki-Zay Péter újabb meglepő újítással rukkolt elő.

2023. április 12. 14:44
null

A baloldal egykori miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármestere az ATV Egyenes beszéd című műsorában  adásában jelentette be, hogy kedden

a ChatGPT alkalmazásra, miután már teszteltük, és hatékonyan segítette a munkatársainknak a munkáját” – számolt be a Promenád24.

Márki-Zay a műsorban azt is elmondta, „okos válaszokat” vár a mesterséges intelligenciától arra, milyen bevételeket tudna még szerezni a város, de egyébként szerinte a ChatGPT „a panaszok kivizsgálásától kezdve a beadványok szerkesztésétől a levelek megírásáig nagyon sok mindenben segít”.

Lassan kiürül a vásárhelyi városháza

A polgármester e lépése talán annak ismertében nem is meglepő, hogy az utóbbi hónapokban több vezető tisztségviselő is távozott a vásárhelyi önkormányzattól. Legutóbb Karsai Éva, a város egykori jegyzője távozott. Mindezt nőnapon jelentette be a nyilvánosságnak.

Márki-Zay Péter egyébként nem először nem kísérletezik a mesterséges intelligenciával. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt az ellenzéki politikus nemrég egy chatbot segítségét kérte, hogy végre legyőzhesse az Orbán-rendszert. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaconda
2023. április 13. 13:35
Arra nem gondolt még ez a barom, hogy az ő munkáját is sokkal jobban tudná végezni egy mesterséges intelligencia, vagy egy ötödikes gyerek?
anaconda
2023. április 13. 13:34
Arra nem gondolt még ez a barom, hogy az ő munkáját is sokkal jobban tudná végezni egy mesterséges intelligencia, vagy egy ötödikes gyerek?
evpus
2023. április 13. 05:58
Csak azt nem értem kik választották meg makiZayt?
orygabor
2023. április 12. 17:30
Szerencsére a fideszes városvezetésekben van természetes intelligencia is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!